WOW

Terifiant! Un tata de 27 de ani, arestat dupa ce si-a violat fiica in varsta de doar 8 luni

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Terifiant! Un tata de 27 de ani, arestat dupa ce si-a violat fiica in varsta de doar 8 luni
 
Un barbat in varsta de 27 de ani a fost retinut, fiind acuzat ca si-a abuzat sexual fetita in varsta de opt luni.
 
Tanarul din Ucraina a fost trezit din somn de catre mascati si acuzat ca si-ar fi violat fetita de doar opt luni, in repetate randuri. Ba mai mult, pedofilul filma momentele intime si le vindea pe internet.
 
 
Mama fetitei nu stia ce face sotul sau, aceasta a aflat in momentul in care mascatii au intrat peste ei in casa si l-au arestat. Barbatul actiona cand femeia nu era acasa. 
 
"Telefonul este plin de dovezi. L-am gasit in camera copilului, ascuns printre jucarii. Barbatul isi viola fetita de fiecare data cand sotia sa pleca de acasa sau lucra in gradina casei", a declarat Vitaly Chubaevsky, comisarul sef al politiei cibernetice din Ucraina.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune