Termeni si conditii

Distribuie pe:
I. Informatii despre serviciu:
    1. RevistaCiao.ro este o revista online cu frecventa bilunara.
    2. Achizitia unui abonament da dreptul la vizualizarea a 4/10 editii bilunare.
    3. Taxarea se face numai pentru editia curenta. Editiile de arhiva pot fi vizionate gratuit.
    4. Codul de acces primit da dreptul utilizatorului la un numar nelimitat de accesari ale editiilor curente achizitionate pe perioada de valabilitate a acestora (4 sau 10, in functie de abonamentul ales).
    5. Se pot accesa oricare editii, nu neaparat editii consecutive ale revistei.

II Informatii generale

1. Site-ul web RevistaCiao.ro este proprietatea firmei SC Revista CIAO SRL, cu sediul in Intrarea Urali, nr.2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/20632/2004, C.U.I. RO 17032988, Capital social 200 RON, numit pe parcursul acestor termeni si conditii RevistaCiao.ro. Pagina de contact: www.RevistaCiao.ro/Contact/

2. Continutul si design-ul RevistaCiao.ro sunt proprietatea SC Revista CIAO SRL si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

3. Puteti folosi continutul RevistaCiao.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea SC Revista CIAO SRL:

a. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea SC Revista CIAO SRL; indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al RevistaCiao.ro asupra continutului;
b. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

4. Este interzisa orice utilizare a continutului RevistaCiao.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare.

5. RevistaCiao.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut daca constata instrainarea codului de acces catre terte persoane, folosirea lui in scopuri comerciale.

6. Codul de acces primit nu trebuie instrainat.

7. Prin folosirea serviciilor puse la dispozitie de acest site web participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre in baza de date a organizatorului - numar operator SC Revista CIAO SRL acestea putand fi folosite pentru activitatile de marketing ale acestuia.

8. Anumite parti ale continutului publicat pe RevistaCiao.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care RevistaCiao.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului RevistaCiao.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. RevistaCiao.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, RevistaCiao.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

9. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul RevistaCiao.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate