Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

1. Conditii generale de utilizare:

Site-ul www.wowbiz.ro (denumit in continuare "Site") este proprietatea Dogan Media International S.A. Utilizarea Site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor expuse mai jos cu toate consecintele care decurg. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea Site-ului.

2. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

 

Continutul si design-ul Site-ului si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe. Continutul Site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris in prealabil al www.wowbiz.ro. Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului. Este permisa reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei si cu link catre Site-ul nostru, dupa urmatorul model: Sursa - www.wowbiz.ro. Utilizatorii care expediaza informatii catre Site isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

3. Modificarea termenilor si a conditiilor

Site–ul www.wowbiz.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.wowbiz.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre www.kfetele.ro a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statisitica. Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul participarii la campaniile organizate de Site sau prin inscrierea utilizatorului la serviciul de newsletter. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail si cod numeric personal. Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi: a)dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte; b)dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi; c)notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. d) Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Drepturile la care se face referire in alineatele a-c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate companiei noastre: B-dul Mărăşti nr. 65-67, Romexpo - Pavilion T, Poarta D, sectorul 1, Cod Postal: 011465, Bucureşti, Romania cu specificatia "In atentia www.wowbiz.ro" sau prin e-mail la adresa [email protected].

Cookies