Thalida de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador! ”Am hotărât să...” Declarații exclusive

Thalida Trofin dezvăluie ce relație are acum cu Jador, bărbatul pentru care a intrat în casa de la Puterea Dragostei.

Autor: C.L.

In articol:

Thalida Trofin a lăsat să se înțeleagă de când a intrat în emisiune că îl place pe Jador, acesta fiind și singurul băiat pe care l-a chemat în celebra ”cameră roșie”. Se pare însă că între ea și Jador nu ”s-a produs scânteia” și cei doi nu formează un cuplu...încă!

În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Thalida a declarat care este relația ei actuală cu Jador.  

”Cu Jador e o poveste mai complicată, am stopat pașii către o relație, am hotărât să rămânem prieteni momentan. Râdem, glumim în continuare, ne jucăm, dar prietenește și, dacă va fi să simțim vreodată ceva mai mult, nu vom ezita să facem un pas”, ne-a spus Thalida Trofin.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

A fost un moment în care Thalida a plâns din cauza lui Jador. S-a întâmplat după ce Jador, favoritul publicului, a luat-o la ”date” pe Thalida, iar apoi, întrebat de Andreea Mantea, acesta a spus că a ales-o pe tânără ”din milă”.

Afirmația acestuia a deranjat-o teribil pe Thalida. ”Eu nu am venit în casa asta ca să trag de tine. Puteai să mă eviți, dar cuvântul ăsta m-a durut foarte tare”, a spus Thalida. Jador și-a dat seama de greșeală și și-a cerut scuze. După acel moment, cei doi concurenți și-au lămurit sentimentele și au devenit prieteni.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Thalida de la Puterea Dragostei sunt împreună? Jador i-a dat de gol

Citeste si: Thalida de la Puterea Dragostei arată ÎN PREMIERĂ dovezile relației intime pe care a avut-o cu artistul Kamara! Avem un bilețel de dragoste trimis de cântăreț EXCLUSIV

Citeste si: Replica halucinantă a lui Kamara după declarațiile de iubire ale Thalidei de la Puterea Dragostei| DEZVĂLUIRI

Thalida de la Puterea Dragostei, despre relația cu Alex Bobicioiu! Ce sentimente sunt între cei doi

Însă, în ultima perioadă, tot mai mulți fani ai emisiunii susțin că între Thalida și Alex Bobicioiu ar fi ceva, iar telespectatorii urmăresc cu atenție fiecare gest dintre cei doi. Și în privința relației cu Boby, cum îi spune Thalida lui Alex, acesta a explicat, pentru WOWbiz.ro, adevărul.

”În legătura cu Bobicioiu, mereu a fost vorba doar de o prietenie, cred că este un băiat sincer și că încă are sentimente pentru Bianca, deci nu se pune problema de mai mult între noi, nu aș interveni niciodată între ei. Pe Boby îl văd ca pe un frate și așa a fost de la început, nu se pune problema de sentimente între noi”, a mărturisit Thalida despre relația cu Alex Bobicioiu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies