Thalida de la Puterea Dragostei arată ÎN PREMIERĂ dovezile relației intime pe care a avut-o cu artistul Kamara! Avem un bilețel de dragoste trimis de cântăreț EXCLUSIV

Thalida, concurenta intrată la începutul acestei săptămâni în casa de la Puterea Dragostei, a dezvăluit că s-a iubit cu un artist cunoscut, Kamara.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Thalida Trofin are doar 22 de ani și a mărturisit în emisiunea Puterea Dragostei că primul ei bărbat a fost Kamara. Deși Thalida și-a declarat iubirea pentru acesta și a vorbit frumos despre cel care a făcut-o ”femeie”, Kamara le-ar fi declarat apropiaților că nimic din ce a spus tânăra în emisiune nu este adevărat.

”Kamara a fost primul bărbat din viața mea. Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine, dar totuși a vrut să fie primul meu bărbat. Am suferit enorm. Experiența asta m-a schimbat foarte mult. Am acceptat totul, faptul că era și cu alte fete în același timp cu mine. Și asta pentru că îl iubeam”, a dezvăluit Thalida în fața Andreei Mantea, la Puterea Dragostei.

fara descriere

Declarații frumoase de iubire ale Thalidei, pentru cel care a făcut-o femeie! Cu atât mai mult a suferit Thalida când a auzit că bărbatul neagă faptul că ar fi avut vreo relație intimă cu ea. Așa că aceasta s-a hotărât să ne dea câteva dovezi, pe care ea le păstrează cu drag, care arată ce a fost între ei.

Thalida de la Puterea Dragostei, despre Kamara: ”Eu nu am vrut să-l atac”

”Nu înțeleg de ce neagă. Eu nu am vrut să-l atac, doar am povestit ce am trăit, pentru că a fost primul și singurul bărbat din viața mea. Era un bărbat liber la acel moment, eu l-am iubit și mi se pare foart urât dacă într-adevăr neagă relația”, ne-a spus Thalida de la Puterea Dragostei.

Supărată,și mai mult ca să nu pară mincinoasă așa cum au făcut-o unii apropiați ai lui Kamara, Thalida ne-a trimis un bilețel pe care artistul i l-a scris. În bilețelul scris în franceză, Kamara îi spunea tinerei: ”Domnișoara Thalida, vrei să dormi cu mine în această seară? Te sărut pe buze cu pasiune” 

fara descriere

Thalida ne-a explicat și când a primit acest bilețel. ”Este din perioada în care mă dorea, dar eu eram încă rezervată, nu știam dacă vreau să merg mai departe cu el, de aceea am subliniat cuvântul ,,dormir" când m-a invitat la el acasă, ca să înțeleagă că nu sunt pregătită pentru mai mult în momentul respectiv”. Sper că-și recunoaște scrisul, ne-a spus Thalida Trofin de la Puterea Dragostei.

Vezi pe stirilekanald.ro imagini cu Thalida și Kamara împreună

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate