Thalida de la Puterea dragostei, declarații emoționante despre fiul bolnav al lui Kamara! ”Am fost respinsă de fostul meu iubit, dar îmi este milă de copilul său, sper să poată merge într-o bună zi” EXCLUSIV

Vedete

Thalida de la Puterea dragostei, declarații emoționante despre fiul bolnav al lui Kamara! ”Am fost respinsă de fostul meu iubit, dar îmi este milă de copilul său, sper să poată merge într-o bună zi” EXCLUSIV

Thalida de la Puterea dragostei a fost sedusă și...abandonată de Kamara, însă ea nu îi poartă pică, dimpotrivă, este alături de el, acum, când artistul de culoare și-a operat băiețelul

În urmă cu câteva zile, Kamara l-a operat pe Leon, fiul său în vârstă de cinci anișori. Băiețelul suferă din naștere de …și procesul de recuperare, de a deveni, într-o bună zi, un copil normal, este unul foarte greu! Prima etapă a fost intervenția chirurgicală din Turcia.

”Leon se simte foarte bine. Operația a decurs bine, urmează, deocamdată, zece zile de kinetoterapie, fizioterapie și injecții în mușchi. Astea vor fi făcute timp de șase luni.

Pe 30 mai, va mai face un transplant … Stăm aici până pe 2 iunie. Vom ști atunci cum evoluează… Lui Leon i se mai administrează, injectabil, toxină botulinică, este pentru relaxarea mușchilor, ca să lucreze mai bine la kineto. Va continua tratamentul la București. Va mai suferi încă patru operații, iar la final, i se va face rizotomie dorsală, care va încununa, ca să zic așa, tot tratamentul. Va trebui să poarte o lungă perioadă niște ghetuțe”, a declarat Kamara pentru Cancan.

Citeste si: Scandal la urnele de votare din Grecia! Oamenii și-au pierdut răbdarea după ore de stat la coadă: „Vrem să votăm”

Citeste si: Reacția primarului Constanței după ce mama lui a ajuns de la secția de votare direct la cea de Poliție: „Regretă acest incident!”

Citeste si: O româncă s-a dus să voteze în cârje în Spania! Natalia a suferit o ruptură de menisc, dar nu a dorit să rateze alegerile europarlamentare! FOTO

Thalida de la Puterea dragostei a vorbit despre fiul lui Kamara! ” Am aflat că s-a operat la Istanbul și sper din tot sufletul să fie bine”  

În mod surprinzător, dar emoționant în același timp, Thalida, fosta iubită a cântărețului, a dorit să îi transmite câteva cuvinte micuțului, în ciuda neînțelegerilor pe care le-a avut cu vedeta.

În premieră pentru WOWbiz.ro, Thalida de la Puterea dragostei a vorbit despre fiul lui Kamara! ”Este adevărat că ex-partenerul meu de viață m-a respins, însă nu mă mai interesează lucrul acesta.

Ce a fost a fost. Important este acum ce se întâmplă cu copilul său, cu Leon, un băiețel de nota 10, pe care eu l-am cunoscut foarte bine, și pe care l-am îndrăgit cu adevărat. Am aflat că s-a operat la Istanbul și sper din tot sufletul să fie bine, este un suflețel care merită să aibă un viitor mai bun. Offf...Dumnezeu să îl ajute, să învingă boala”, a spus bruneta pentru WOWbiz.ro!