Thalida, luată la rost pentru că i-a criticat pe concurenții de la Puterea Dragostei! Ce răspuns le-a dat tuturor

Abia ieșită din casa de la Puterea Dragostei, după eliminarea din gala de sâmbătă, Thalida Trofin le-a transmis un mesaj fanilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Thalida a postat pe pagina ei de socializare un mesaj în care vorbește despre experiența din casa de la Puterea Dragostei, dar și despre faptul că ar vrea să se întoarcă în show, așa că-și roagă susținătorii să o voteze în continuare.

”Destin sau nu, pe 13 am fost chemată, pe 13 am părăsit Istanbulul, nu degeaba stă acest număr frumos tatuat pe brațul meu, totul se întâmplă în viață cu un motiv. Am trăit cea mai frumoasă și complexă experiență din viața mea, am primit lecții importante odată cu venirea mea aici, am întâlnit oameni deosebiți, începând cu echipa de producție și până la fiecare concurent în parte, dar mai presus de toate, am învățat SĂ LUPT. Aici, fiecare are adevărul lui și propriile motive pentru care face un anumit lucru sau nu, eu nu judec, nu port pică nimănui și nu voi ataca niciodată pe nimeni.

fara descriere

Thalida de la Puterea Dragostei vrea să fie votată și să se întoarcă în casă

Cel mai frumos premiu pe care l-am câștigat în urma acestei experiențe sunteți voi, oamenii care mă susțin necondiționat și m-au înțeles și acceptat exact așa cum sunt, din cale afară de sensibilă, onestă și pe alocuri, vulnerabilă. Sper să îmi ramâneți alături și dacă vă doriți să mă întorc în casă, votați-mă în continuare!  Vă mulțumesc pentru tot!”, este mesajul postat de Thalida după ce a părăsit casa de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Simina îl iubește pe Alex Zănoagă la Puterea dragostei? O fostă concurentă spune tot adevărul! ”I-am văzut pe cei care se bat cu pumnul în piept că se plac sau cică ar forma un cuplu” EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Mantea, mai furioasă ca niciodată la Puterea Dragostei: „Mi-e rușine că am avut astfel de oameni în emisiune”

Citeste si: Andreea Mantea, panică în casa Puterea dragostei! Și-a pus mâinile în cap: „Vreau să plece acum”

Numai că au fost oameni care au înțeles din acest mesaj că Thalida îți critică foștii colegi de emisiune, motiv pentru care au început să o certe. Thalida însă le-a răspuns imediat că nu vorbeșt urât despre cei din casa de la Puterea Dragostei, iar dacă va face un vlog așa cum fac mulți concurenți, va fi cu lucruri pozitive. ”Vlogul meu va fi plin de pozitivitate si de lucruri frumoase, nu de hate si acuzatii”, a răspuns Thalida după ce a ieșit din casa de la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate