Thalida, noua concurentă de la „Puterea dragostei”, dezvăluire bombă: „Fostul iubit este o persoană publică...”

Thalida a vorbit despre fostul său iubit. Cine este bărbatul cu care s-a iubit timp de câteva luni.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Thalida, noua concurentă de la „Puterea dragostei”, a lăsat o impresie puternică în rândul băieților. Aceștia cred că știu pentru cine a intrat aceasta în casă.


In articol:

„Thalida a fost evidentă. Băieții și-au dat seama. E o fată drăguță. E la aceeași facultate cu mine, suntem colegi”, a dezvăluit Jador impresionat de noua concurentă.

Citeste si: Primele reacții ale concurenților de la „Puterea dragostei” despre noua concurentă, Thalida: „Este fosta lui...”

Citeste si: Andreea Bănică, mesajul cu care și-a pus fanii pe jar: „Mergeți din timp la medic”! Ce a pățit artista

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Puterea Dragostei: Andi și None, declarații despre fetele din concurs

Întâlnirea cu fetele a fost una care s-a lăsat cu dezvăluiri inedite din partea noii concurente.

Cine este fostul iubit al Thalidei și de ce s-au despărțit

„Am avut foarte multe emoții. Pe parcurs, m-am destins. Sper să văd dacă va coincide părerea pe care o aveam înainte de emisiune.

Este o persoană publică, are 43 de ani. Nu vreau să mai vorbesc despre asta. Mi-am dat seama că el nu vrea ceva cu mine, ci doar mă vrea doar așa lângă el. Acum o lună s-a produs declicul acesta. Am urlat efectiv de durere. A fost prima dragoste.

Nu am un tipar. Nici eu nu știu, de asta nici nu ți-am zis. Conform experienței umile, vreau să nu alimenteze un lucru când nu duce nicăieri. Lucrurile acestea distrug, nu poți să spui, nu poți să te exteriorizezi. Nu mi s-a întâmplat să mă îndrăgostesc la prima vedere, dar am văzut în filme. Nu m-aș vedea cu nimeni în afara emisiunii. Sunt foarte sinceră, nu știu. trebuie să îmi dau seama cu adevărat cine mă place”, a dezvăluit Thalida.

Mie mi se pare că e mai deșteaptă, mai tare în gură și altfel decât pare. La prima ceartă o să dea replica”, a spus Mocanu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate