The Economist: Daca Ponta iese presedinte, Romania se va apropia foarte mult de Rusia si de China! Vor fi vremuri grele!

Prestigioasa revista "The Economist" a analizat alegerile din 2 noiembrie, dar a si prefatat ce se va intampla cu tara noastra in perspectiva turului II.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereJurnalistii de acolo nu vad cu ochi buni o evetuala victorie a lui Victor Ponta in turul al-II-lea. "Daca va castiga Ponta, cel mai probabil va reorienta tara catre Rusia si China, cum a facut Viktor Orban in Ungaria. Criticile aduse coruptiei si incompatibilitatilor democratice sunt destul de dese la Bruxelles. Oamenii au format cozi la portile ambasadelor sa il voteze pe "neamtul" Iohannis, dar au ajuns sa protesteze in strada ca nu au fost lasati. Reputatia lui Ponta nu este curata ca lacrima si asta ii nemultumeste pe romani", au notat cei de la The Economist.

fara descriereTot aceeasi sursa citata a notat faptul ca Iohannis are sanse sa castige cursa pentru Cotroceni daca reuseste sa mobilizeze foarte multa lume la urne.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate