Theo Rose a facut-o sa planga pe Alexandra Stan! Vezi ce anume a provocat momentul emotionant!

Ieri, la liceul Dinu Lipatti, Alexandra Stan a lansat campania împotriva violenţei "Nu bate! Mai bine cântă!", unde a vorbit si cantat alaturi de elevi .

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

La aceasta prima actiune a artistei s-a aflat si Theo Rose , o voce care a captat atentia audientei inca de la primele secunde artista fiind eleva a institutiei. Aceasta a interpretat piesa proprie, "Diamonds and pearls", single inspirat din drama Alexandrei Stan .

Momentul a fost emotionant, fapt pentru care Alexandra a inceput sa planga, in timp ce o imbratisa pe Theo. Apoi Alexandra a cantat unplugged alaturi de Theo si hitul ei Mr Saxobeat .

Tanara artista, care face parte din echipa Mixton Music, a declarat ca a fost o onoare sa cante alaturi de cea care are un renume international .fara descriere

La doar 16 ani, Theo Rose uimeşte prin voce, frumuseţe, atitudine şi modestie. Cântă de la vârsta de 4 ani si are un palmares de invidiat: un număr impresionant de trofee la concursurile naţionale de muzică, unde artişti cunoscuţi, membri ai juriilor, au afirmat în repetate rânduri despre ea că este un fenomen vocal .


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate