novalue
Theo Rose a facut-o sa planga pe Alexandra Stan! Vezi ce anume a provocat momentul emotionant!

Vedete

Theo Rose a facut-o sa planga pe Alexandra Stan! Vezi ce anume a provocat momentul emotionant!

Ieri, la liceul Dinu Lipatti, Alexandra Stan a lansat campania împotriva violenţei "Nu bate! Mai bine cântă!", unde a vorbit si cantat alaturi de elevi .

La aceasta prima actiune a artistei s-a aflat si Theo Rose, o voce care a captat atentia audientei inca de la primele secunde artista fiind eleva a institutiei. Aceasta a interpretat piesa proprie, "Diamonds and pearls", single inspirat din drama Alexandrei Stan.

Momentul a fost emotionant, fapt pentru care Alexandra a inceput sa planga, in timp ce o imbratisa pe Theo. Apoi Alexandra a cantat unplugged alaturi de Theo si hitul ei Mr Saxobeat.

Tanara artista, care face parte din echipa Mixton Music, a declarat ca a fost o onoare sa cante alaturi de cea care are un renume international.

La doar 16 ani, Theo Rose uimeşte prin voce, frumuseţe, atitudine şi modestie. Cântă de la vârsta de 4 ani si are un palmares de invidiat: un număr impresionant de trofee la concursurile naţionale de muzică, unde artişti cunoscuţi, membri ai juriilor, au afirmat în repetate rânduri despre ea că este un fenomen vocal.