Theo Rose, o eleva-model

Theo Rose, tanara coprezentatoare “KIDSing”, show-ul care va fi difuzat incepand din 10 septembrie la Kanal D, este o eleva-model, judecand dupa performantele scolare.

Distribuie pe:

fara descrierePe numele sau adevarat Theodora Diaconu, simpatica Theo Rose, eleva in clasa a XII-a la Liceul de Muzica “Dinu Lipatti”,  a absolvit clasa a XI-a cu media generala 9.50. “Desi proiectul mi-a cerut multa concentrare si timp dedicat, am facut tot posibilul sa tin pasul cu scoala … si cred ca am reusit”, a declarat Theo Rose, referitor la performantele ei scolare din anul scolar 2013-2014.

Theo Rose canta de la varsta de 3 ani. De altfel, primele ei amintiri au o puternica amprenta muzicala:

“Sora mea lua lectii de canto, iar mama nu reusea sa ma adoarma decat daca imi canta. Reproduceam melodiile pe care le auzeam la ele si nu a durat mult ca sa isi dea seama ca am talent muzical. Dadeam spectacole in fata familiei si musafirilor, ma urcam pe masa, foloseam un spray de-al tatei pe post de microfon si ma bucuram de aplauze si incurajari sincere”
, isi aminteste Theo despre primii ani ai copilariei.

„KIDSing” este unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor si va fi difuzat incepand din 10 septembrie, in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu si tanara speranta a muzicii, Theo Rose. Din juriu fac parte Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate