Theo Rose, prima reacție după scandalul cu Dorian Popa: „Am făcut o glumă pe care o face toată România”

Theo Rose și Dorian Popa, scandal pe Instagram! Gluma care l-a înfuriat pe cântăreț.

theo rose
Theo Rose, pusă la colț de Dorian Popa pentru că l-ar fi ironizat pe Cheluțu [Sursa foto: Instagram]
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Dorian Popa a început un scandal cu Theo Rose și Boiesc Bibescu, după ce aceștia l-au ironizat pe cățelul artistului, Cheluțu. Nu a durat mult până când îndrăgita artistă a postat un răspuns la acuzațiile lui Dorian Popa.

În timp ce se afla în mașină cu mama ei, Theo Rose a mărturisit că a făcut doar o glumă și niciodată nu i-a vrut răul unui animal.

„Zicea că am făcut glume despre familia lui moartă, doar pentru că am făcut o glumă pe care o face toată România, că se îneacă Cheluțu. Ai auzit vorba asta că se îneacă Cheluțu?”, a întrebat-o Theo Rose pe mama ei. „Da, de multe ori”, a răspuns aceasta.( Citeste si: Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, pentru prima oară într-o emisiune de televiziune! Cum a început povestea lor de dragoste)

„Am făcut gluma asta, eu nu vreau să se înece sau să moară Cheluțu, eu nu vreau să moară nimeni vreodată în viața asta, cu atât mai puțin animalele...și

oamenii. Sunt prea nebună. Cum să spui că am făcut glume despre familia moartă? Insula dramei totale...”, a adăugat Theo Rose.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

„A glumit, mamă, sigur a glumit. Are simțul umorului”, a încercat mama lui Theo Rose să își liniștească fiica.

dorian popa
Dorian Popa și Cheluțu [Sursa foto: Instagram]

Dorian Popa, mesaj dur pentru Theo Rose, după ce l-a ironizat pe Cheluțu: „Fac glume cu familia mea moartă”

Dorian Popa a răbufnit atunci când a văzut videoclipul cu pricina. El a postat o reacție la secțiunea de stories de pe Instagram, unde i-a acuzat pe cei doi că fac glume pe seama familiei sale moarte, iar acum sunt la un „alt nivel”.

„Hâtz Jonuțule cu bună dimineața. Până mai ieri, Boier Bibescu era un băiat extraordinar, la care mergeam la studio și compunea muzică și avea și un cățel pe care îl iubea mult. Iar Theo Rose era o domnișoară la început de drum care își dorea succes. Acum l-au primit”, a dezvăluit Dorian Popa. După care, el a postat videoclip cu Theo Rose și Boier Bibescu, alături de următorul mesaj: „Acum ei sunt la un ALT NIVEL...fac glume cu familia mea moartă”. Citește mai multe AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies