Theo Rose se luptă cu oboseala care îi provoacă probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista: "Trebuie să mă odihnesc neapărat"

Theo Rose nu se simte deloc bine! Chiar ea a recunoscut că are nevoie de o pauză de la evenimentele private pe care le susține!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Theo Rose, una dintre cele mai iubite artiste din România, are parte de un uriaș succes pe plan profesional. Deși apare de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și glumele sale bucură pe toată lumea, artista de numai 24 de ani se confruntă și cu numeroase probleme care-i afectează sănătatea, printre care si numără si oboseala excesivă.

În această dimineață, cântăreața a anunțat în mediul online, stârnind panică în rândul fanilor, că trebuie neapărat să se odihnească, pentru că nu se simte deloc bine, iar efectele oboselii sunt vizibile.

Citeste si: Boala care a făcut-o pe Theo Rose să apeleze la ajutorul specialiștilor. Artista a mărturisit că nici acum nu este vindecată complet: "Retrăiesc acea frică"

Cu toții știm că Theo Rose își dedică majoritatea timpului carierei sale, astfel ajungând să se odihnească foarte puțin. Atunci când artista nu își termină treburile pe care le are ziua, nu evită și își face timp pentru ele noaptea.

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Theo Rose

Theo Rose

[Sursa foto: Instagram]

Ce a împărtășit Theo Rose cu fanii ei

Pentru că Theo Rose se bucură de o mare comunitate pe rețelele de socializare, artista a împărțit cu cei care o îndrăgesc toate momentele pe care le trăiește, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute. Astăzi, din păcate, artista le-a povestit că a ajuns-o oboseala și nu se simte deloc bine.

Citeste si: Theo Rose a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce i s-a întâmplat artistei? "M-a durut în piept"

" Am una nouă. De fapt nu e noua, dar se intampla mai rar. Imi fuge un ochi, nu acum, că acum sunt abia trezita, dar pentru ca sunt terminata de oboseala mai pe seara ma resimt si se vede. M-am uitat aseara la mine pe televizor, unul e mai asa, mai stramb. Trebuie să ma odihnesc neapărat că nu mai tine asa.", le-a povestit Theo Rose fanilor săi de pe Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies