theXclusive este pe YouTube Kanal D Romania! Iată ce v-am pregătit săptămâna viitoare! Fiți cu ochii pe noi!

Nu ratați cele mai noi emisiuni online de pe YouTube Kanal D Romania.

theXclusive este pe YouTube Kanal D Romania! Iata ce v-am pregatit saptamana viitoare! Fiti cu ochii pe noi!
theXclusive este pe YouTube Kanal D Romania! Iata ce v-am pregatit saptamana viitoare! Fiti cu ochii pe noi!
Autor: Madalina Kovacs

Șase emisiuni dedicate exclusiv online vor fi difuzate saptamna viitoare, în premieră: “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!”

Vă puteți delecta cu fiecare producție în parte, timp de șase zile pe săptămână. Nu ratati cel mai bogat continut exclusiv online de pe YouTube.  

Cu experiența unei televiziuni generaliste de succes, care și-a consolidat poziția în top trei stații TV din România, Kanal D propune o oferta diversificată de emisiuni difuzate, de această dată, exclusiv în mediul virtual, pe pagina de   YouTube a Kanal D România,

în secțiunea   theXclusive. Acestea sunt producții în sine, beneficiind de decoruri speciale, în funcție de specificul fiecărei emisiuni, de echipa de producție dedicată și experiența unor prezentatori de succes.

Citeste si: Teo Trandafir, mesaje emoționante de la vedete, de ziua ei de naștere! Iată ce i-a transmis Smiley

Fie că este vorba de bucuria de a călători, preocuparea pentru cooking, pasiunea pentru muzică, poveștile intense de viață sau divertisment la superlativ, emisiunile theXclusive vor constitui o opțiune de consum adaptată unei palete vaste de preocupări, accesibilă de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei.

Citeste si: Sfârşit dramatic pentru o adolescentă de 17 ani. Tânăra a fost ucisă de propriul tată, după ce l-a acuzat de abuz sexual – FOTO- bzi.ro

Citeste si: Află ce a pățit Cătălin Cazacu, umăr la umăr cu pompierii, astăzi în „CazaCU Muncă Grea”, pe canalul de YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusiv

Emisiunea   “CazaCU Muncă Grea”,   difuzată în fiecare   luni, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, își propune să vi-l prezinte, în fiecare episod, pe   Cătălin Cazacu   ducând la bun sfârșit cele mai “murdare” și neobișnuite activități pentru el. 

În fiecare   marți  ,   Mihai Ghiță   va aborda subiecte tabu, povești de viață ieșite din comun, cu sinceritate debordantă și înțelegerea naturii umane, alături de invitații săi, vedete sau oameni necunoscuți publicului larg, în cadrul emisiunii   “În oglindă”. 

 

În fiecare   miercuri, Alexandra Ungureanu   dă tonul zilei, alături de invitații săi, nume puternice din showbiz, în cadrul emisiunii   “Duet cu Alexandra”.

În fiecare   joi,   privitorii emisiunii   “Well Done”   vor avea parte de un festin culinar impresionant,   Chef Florian Lazăr   va avea alături de el, în fiecare ediție, vedete care își vor dovedi îndeletnicirile în ale gastronomiei.

Vinerea   se află sub semnul “  Detectorului de minciuni  ”,   Mihai Hinda   fiind prezentatorul care va adresa invitaților săi cele mai inedite și amuzante întrebări, la care aceștia sunt nevoiți să răspundă. 

Sâmbătă   debutează cu emisiunea de călătorii, “  Călătorește, trăiește, iubește”   realizată de   Mihaela și Marian Crăciun. Cei doi neobosiți călători vor colindă în locuri extraordinare și vor oferi privitorilor sfaturi pentru o vacanță de neuitat, atât prin țară, cât și în străînătate.

Planurile de dezvoltare a diviziei de Digital Kanal D nu se vor opri aici, vor urma și alte producții exclusiv pentru online, formate proprii sau achiziții locale și internaționale.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maurice Munteanu: ”Eram convins că toți trei din mașină au murit...”

Maurice Munteanu a fost implicat într-un accident grav de mașină: "Eram convins că urmează să mor și eu ars de viu"

Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”: "Trece poponarul, trece nu știu cine..."

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Poți rămâne FĂRĂ BANII DE PE CARD! Băncile au anunțat ce este total obligatoriu să facem

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

S-au aflat toate efectele Pfizer. Un expert rupe tăcerea. Toți cei care s-au vaccinat trebuie să știe

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies