Thomas Tuchel

Thomas Tuchel

Sport

Thomas Tuchel nu va fi pe banca tehnică a celor de la Bayern Munchen în meciul de Champions League contra lui Manchester United. Cine îi va suplini lipsa

Byaern Munchen se va înfrunta cu Manchester United în primul meci din grupele UEFA Champions League pe data de 20 septembrie. Bavarezii nu îl vor avea pe bancă pe Thomas Tuchel din cauza unei suspendări.

Grupele UEFA Champions League vor începe, iar cele 32 de echipe se vor confrunta pentru cel mai important trofeu la nivel de cluburi de fotbal. Totuși, Bayern Munchen va avea un start mai „special” deoarece bavarezii nu îl vor avea pe Thomas Tuchel pe banca tehnică.

Acest lucru se va întâmpla din cauza unei suspendări pe care antrenorul campioanei din Bundesliga a primit-o în sezonul precedent. Mai exact, în meciul din aprilie contra celor de la Manchester City, Tuchel a protestat și a fost eliminat de către arbitrul acelei partide.

Citește și: Top 10 cei mai buni fotbaliști din istorie, în viziunea inteligenței artificiale! Pe ce locuri se clasează Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Cine va fi pe banca lui Bayern la meciul cu Manchester United

Astfel, Thomas Tuchel va sta în tribune. Potrivit Digi Sport, pe banca tehnică a celor de la Bayern în meciul contra celor de Manchester United vor fi secunzii tehnicianului, aceștia fiind: Zsolt Low, Anthony Barry și Arno Michels.

Bayern Munchen are o grupă în acest seznon din UEFA Champions League din care mai fac parte: Manchester United; Copenhaga și Galatasaray.

În acest moment, Bayern Munchen este pe locul doi în Bundesliga. Bavarezii sunt la egalitate de puncte cu Bayer Leverkusen, dar elevii lui Xabi Alonso au un golaveraj mai bun, motiv pentru care se află pe primul loc în clasament.

În sezonul trecut, Bayern Munchen nu a reușit să treacă de sferturile UEFA Champions League, fiind eliminată de cealaltă echipă din Manchester, cea antrenată de Pep Guardiola.

Bayern Munchen sezonul trecut

Bayern Munchen sezonul trecut

[Sursa foto: Profimedia]

Nu același lucru se poate spune despre Manchester United, care este pe locul 13 în Premier League în acest moment, Gruparea de pe Old Trafford a adunat până acum două victorii din cinci meciuri.

Istoricul dintre Bayern Munchen și Manchester United

De asemenea, Bayern Munchen are un avantaj și când vine vorba depsre întâlnirile directe dintre cele două echipe. În ultimele patru meciuri pe care bavarezii le-au avut cu Manchester United în Champions League, echipa din Germania s-a impus în trei dintre acestea, iar englezii într-o partidă.

De asemenea, și într-un amical disputat în 2018, tot echipa antrenată acum de Tuchel a avut câștig de cauză.

Citește și: Roma a făcut spectacol împotriva lui Empoli! Lukaku a marcat primul gol pentru echipa lui Jose Mourinho

Cele două echipe s-au întâlnit și într-o finală de Champions League, mai precis în cea din sezonul 1998/1999, după ce s-au confruntat în grupe, tot în acea stagiune. În acel ultim act, Manchester United a avut câștig de cauză, impunându-se cu scorul de 2-1.