Ti-i mai amintesti pe tinerii de la Uninvented Theatre sau Classic Beat Orchestra, de la Romanii au talent? Uite cand vei avea ocazia sa ii vezi live, intr-un spectacol de exceptie!

Un eveniment cu adevarat deosebit este programat pe 23 iulie, la Hotel Rin Grand Hotel, la Sala Bucuresti, incepand cu ora 20. Spectacolul "Classic meets contemporary" va arata o noua fata a muzicii clasice.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCu aceasta ocazie, veti avea ocazia sa ii revedeti pe tinerii de la Uninvented Theatre sau pe componentii formatiei Classic Beat Orchestra, fosti concurenti la Romanii au talent.

Classic Beat Orchestra este singura trupa din Romania care readuce muzica clasica in actualitate, realizand o serie de concerte live, sub amprenta improvizatiilor si al reimprospatarii acestui gen muzical. Uninvented Theatre reprezinta teatrul de animatie contemporan in peisajul cultural romanesc si inovatia din domeniu.

Classic meets Contemporary este un eveniment organizat de Asociatia Arta nu musca in parteneriat cu Ziarul Ring. Biletele se pot achizitiona de pe MyTicket.ro si de la partenerii acestora, iar pretul unui bilet costa intre 30 si 50 lei.

Mai multe detalii despre acest spectacol  puteti gasi AICI!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate