Ți se face pielea de găină! Ce a apărut în locul unde a murit Răzvan Ciobanu?

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit de mașină, anul trecut. Ce a apărut în locul în care și-a pierdut viața?

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Ce a apărut în locul unde a murit Răzvan Ciobanu? Ți se face pielea de găină


In articol:

Acum mai bine de un an, pe data de 29 aprilie, lumea showbiz-ului era zguduită de o veste teribilă. Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit de mașină, cadavrul lui fiind descoperit a doua zi, în apropiere de Năvodari.

Ce a apărut în locul unde a murit Răzvan Ciobanu? Ți se face pielea de găină

Cu toate că a trecut deja ceva timp de când designerul a plecat dintre noi, oamenii nu îl uită, iar asta s-a văzut recent în locul unde și-a pierdut acesta viața. Ce a apărut în locul unde a făcut accident? 

Citeste si: Părinții lui Răzvan Ciobanu au fost nași de cununie! La nunta care a avut loc la pensiunea lor de la munte, cei doi au rupt turta miresei ! FOTO

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: A trecut un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Declarațiile care au răsturnat totul despre accident

Citeste si: Părinții lui Răzvan Ciobanu au rămas fără venituri după ce li s-a închis pensiunea de la munte, din cauza pandemiei: "Faceți o faptă bună"

Ce a apărut în locul unde a murit Răzvan Ciobanu? Ți se face pielea de găină

Prietenii și oamenii care locuiesc în zonă au făcut un gest total neașteptat, iar dacă din partea celor apropiați era de așteptat să facă acest lucru, ei bine din partea localnicilor nu se aștepta nimeni. Mai exact, oamenii au pus exact în locul în care a fost găsită mașina distrusă și trupul neînsuflețit al creatorului de modă o placă de marmură pe care au scris niște versuri emoționante. Îți dau lacrimile! 

ce a aparut in locul unde a murit razvan ciobanu?

„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec...”, sunt câteva dintre versurile de pe placa adusă de către prieteni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate