Ți se întâmplă și ție asta? Anunță imediat medicul de familie. E semn clar că ai fost infectat cu coronavirus

Apar tot mai multe descoperiri legate de noul coronavirus și simptomele legate de acesta. Medicii din întreaga lume încearcă să afle cât mai multe despre această nouă boală, iar ceea ce află îi lasă de multe ori cu gura căscată.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ți se întâmplă și ție asta? Anunță imediat medicul de familie. E semn clar că ai fost infectat cu coronavirus

Ai acest simptom? S-ar putea să fii infectat cu coronavirus

În contextul pandemiei de COVID-19 care continuă să facă ravagii în toată lumea, specialiștii încearcă să descopere toate simptomele legate de acest virus mortal. Academia Americană de Oftalmologie (AAO) susține că, pe lângă simptomele deja cunoscute, precum febra și tusea seacă, un alt semn care ar ar putea indica faptul că un pacient este infectat cu coronavirus este conjunctivita sau ochii roșii.


In articol:

Medicii sunt avertizați și le este recomandat să efectueze teste oricărui pacient care se prezintă în unitățile medicale cu suspiciune de conjunctivită și care, totodată, se confruntă cu febră, dificultăți respiratorii și tuse seacă.

Citeste si: O celebră cântăreață a donat un milion de dolari pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru coronavirus

Citeste si: Reacția fabuloasă a Alexandrei, polițista care a oprit în trafic un medic care tocmai ieșise din gardă: „Singur regret este că…”

Citeste si: Deja se știe. Când vom atinge pragul crucial în lupta cu COVID-19? Situația arată îngrijorător

Conjunctivita este o inflamație a membranei transparente care căptușește pleoapele și acoperă ochiul până la marginea corneei. Persoana care suferă de conjunctivită are ochii roșii, senzație de nisip în ochi, mâncărimi la ochi, secreții la ochi care formează cruste noaptea, vedere tulbure și sensibilitate la lumină.

„Parcă ar fi diavolul însuși”

Chelsey Earnest, medic la un spital din Washinghton (SUA), a dezvăluit faptul că o mare parte dintre pacienții inefctați cu coronavirus de care s-a ocupat aveau și acest simptom, ochii roșii.

 “Parcă ar fi diavolul însuşi care intră în camerele lor şi îi chinuie”, a spus cadrul medical.

Bilanțul morților a ajuns la 94

Bilanţul deceselor la persoane diagnosticate de coronavirus a ajuns joi, 2 aprilie, la 94, după ce alte două persoane, o femeie de 72 de ani din judeţul Neamţ şi o alta de 84 de ani din judeţul Bacău, au murit.

O femeie de 75 de ani, din judeţul Neamţ, internată în data de 28 martie la secţia de ATI a  Spitalului Judeţean Piatra Neamţ a decedat miercuri.. În data de 28 martie a fost emisă suspiciunea de SARC-COV-2 şi a fost recoltat un exudat cu rezultat pozitiv pentru COVID-19 în  data de 30 martie. Femeia avea diabet zaharat. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate