Ti se rup unghiile prea usor? Iata remedii NATURALE pentru a le repara

Nu toate femeile se pot bucura de unghii rezistente care pot creşte lungi fără să se rupă. Insa există remedii naturale care le ajute să-şi întărească unghiile.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere1. Sare de mare. Amestecă două linguriţe de sare de mare fină cu două picături de ulei de măsline, două de ulei de germeni de grâu, apoi toarnă amestecul într-un castron cu apă caldă. Ţine-ţi degetele la înmuiat timp de 10-15 minute, de două ori pe săptămână. În timp vei vedea că unghiile tale nu se vor mai rupe la fel de uşor, potrivit avantaje.ro.

2. Vitamina E.
Cumpără câteva capsule de vitamina E uleioasă, iar seara, înainte de culcare, masează-ţi unghiile cu conţinutul capsulei şi nu te mai spăla pe mâini până dimineaţă. Fă acest lucru în fiecare seară până ajungi la rezultatul dorit.

3. Bere.
Şi berea este un remediu bun pentru unghiile care se rup uşor. Amestecă o lingură de ulei de măsline cu trei linguri de bere şi ţine-ţi unghiile în amestec timp de cel puţin 15 minute. Repetă procesul de două ori pe săptămână şi vei vedea rezultatele benefice pentru unghiile tale.

4. Ulei esenţial de arbore de ceai şi vitamina E uleioasă.
Pentru acest remediu trebuie să amesteci o linguriţă de ulei esenţial de arbore de ceai cu câteva picături de vitamina E uleioasă. Masează-ţi amestecul pe unghii în fiecare zi şi vei vedea rezultatele cât de curând. Pe lângă faptul că îţi întăreşte unghiile, acest remediu mai este bun şi pentru tratarea micozei unghiei, datorită proprietăţilor anti-micotice ale uleiului de arbore de ceai.

Sursa: Avantaje


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate