Ți se rupe inima! Ce felicitare a făcut fiul Ioanei Condea de 8 Martie! Mama băiețelului a murit după ce a fost mutilată de un proxenet în Germania

Ioana Condea, tânăra moartă după ce a fost mutilată de un proxenet în Germania, a lăsat în urmă un băiețel, care acum este în primul lui an de școală.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

David are 6 ani și și-a văzut mama doar de câteva ori în viața lui, pentru că în ultimii 4 ani, înainte să moară, Ioana a zăcut pe un pat de spital în Germania. A ajuns acolo după ce a fost bătută crunt de proxenetul care o dusese în Germania.

Aflat acum în clasa pregătitoare, David, băiețelul Ioanei Condea, a pregătit alături de colegii săi, felicitări și cadouri pentru mama de 8 Martie.

”De 8 Martie, un gând frumos pentru tine”, este mesajul de pe felicitarea lui David, de pe care lipsește cuvântul ”mama”, așa cum probabil că au ceilalți colegi ai lui.

Citeste si: O tânără născută în închisoare își caută cu disperare tatăl! „Am fost luată de Protecţia Copilului la Bacău”

fara descriere

David este crescut acum de bunicii materni, care au grijă ca micuțului să nu-i lipsească nimic. Grațiela Condea, bunica lui David, povestea că nepoțelul ei este singurul care o face să-și continue viața după ce și-a îngropat fiica.

Citeste si: La 4 ani după ce o fetiță de 12 ani a murit căzând de pe un bloc abandonat, judecătorii au dat verdictul! Avem în premieră concluziile cutremurătoare ale avocatului EXCLUSIV

Grațiela Condea este sfâșiată de durere și își plânge fata cu disperararea părintelul care și-a îngropat odorul. De multe ori însă plânge pe furiș pentru că David este trist când își vede bunica înlăcrimată. ”David nu suportă să mă vadă că plâng, dar câteodată simt că nu mai pot. Mă gândesc la David însă și încerc să rezist, pentru că este sufletul nostru. Este prea mare durerea, numai cine a trecut prin așa ceva poate înțelege cum e să-ți bagi copilul de 24 de ani în pământ”, povestește îndurerată Grațiela Condea pe pagina ei de socializare.

Citeste si: Coronavirus. Fotografie halucinantă în plină epidemie. Cum se protejează oamenii de virus, în lipsă de măști

fara descriere

Ioana Condea a murit în Germania, în ianuarie 2019, fără să-și mai vadă vreodată băiețelul pe care-l lăsase în țară la doar un an

Povestea Ioanei Condea, tânăra care de 4 ani zăcea pe un pat de spital din Germania, după ce un proxenet o bătuse crunt, a impresionat multă lume. Grațiela Condea, mama Ioanei, spera într-o minune, spera că-și va vedea fiica din nou acasă însă în ianuarie anul trecut  vestea morții tinerei a venit ca un trăznet.  Ioana Condea s-a stins pe un pat din spitalul din orașul Koln în care era internată încă din anul 2014, atunci când a fost bătută cu bestialitate de proxenentul Robert Tănase.

Citeste si: Părinții lui Bogdan Drăghici au renunțat la procesul pentru nepoata lor! Președintele TATA, acuzat că și-a abuzat fiica, ar putea fi eliberat

fara descriere

Bărbatul se pare că și-a ieșit din minți atunci când tânăra a refuzat să se mai prostitueze și să-i dea lui banii, și a bătut-o cu bestialitate până a lăsat-o lată. În urma loviturilor puternice, românca a intrat în comă, apoi a ajuns, practic, o legumă. Așa a fost Ioana Condea  mai bine de 4 ani, până când și-a dat ultima suflare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate