Ți se rupe sufletul! Mireasa, în genunchi în locul în care logodnicul ei a fost ucis

O mireasă a fost fotografiată în timp ce plângea în genunchi, în locul în care logodnicul ei a fost ucis. Imagini cutremurătoare!

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Sara Baluch, o tânără de 22 de ani, a fost protagonista unor scene cutremurătoare. În ziua care ar fi trebui să fie cea mai frumoasă zi din viața ei, ea a îmbrăcat rochia de mireasă și a plâns în hohote, îngenunchind în locul în care logodnicul ei a fost ucis.

Mohammad Sharifi a fost ucis de D Marcus White după au vorbit pe internet și s-au întâlnit pentru ca victima să-i vândă o consolă pentru jocuri. Nu se știe motivul pentru care agresorul l-a ucis pe tânărul de doar 25 de ani, dar acesta a fost reținut de către autoritățile din Nashville, Tennessee.

fara descriere

„Asistenta m-a ținut de mână și mi-a spus „Îmi pare rău, a murit”. M-am simțit ca și cum aș fi căzut în gol și nu reușeam să mă opresc. Am leșinat. Când m-am trezit, speram că totul fusese un vis urât. Urma să ne căsătorim peste două săptămâni. Tocmai mă îtâlnisem cu el”, a declarat Sala Baluch, conform Times Free Press.

Citeste si: Florin Pastramă și Brigitte Năstase au făcut anunțul legat de relația lor! Cei doi îndrăgostiți sunt în al nouălea cer

Citeste si: Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie! S-a întâmplat în America, la înmormântarea lui Michael Jackson!

fara descriere

În ziua nunții tânăra s-a îmbrăcat în rochia de mireasă și a mers în locul în care logonicul ei, cel alături de care visa și urma să-și petreacă tot restul vieții, a fost împușcat cu sângere rece. Apropiații au fost alături de ea, plângând și ei. Un fotograf a surprins întreaga scena, iar imaginile sunt zguduitoare și au făcut înconjurul internetului. Sute de mii de internauți au fost și ei emoționați până la lacrimi de imagini și au transmis mesaje de condoleanțe familiei și tinerei mirease.

Imaginile care au emoționat pe toată lumea, AICI 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate