Tii post? Uite cum sa prepari cea mai buna salata de naut

Tii post si nu mai stii ce sa mananci? GoodFood recomanda o reteta de salata picanta de naut care iti va tine cu siguranta de foame. Uite cat de simplu se face si de ce ai nevoie.

Distribuie pe:

Ingrediente:

1 linguriţă de garam masala
4 linguri ulei de măsline
2 linguri zeamă de lămâie
400g de năut
200g de fasole verde
250g de roşii cherry
1 castravete lung, tăiat în felii subţiri
2 fire de ceapă verde, tăiate în felii subţiri
½ legătură de pătrunjel

Mod de preparare
:

1. Într-o tigaie antiaderentă se încing 2 linguri de ulei de măsline şi se căleşte fasolea timp de 5 minute, împreună cu un praf de sare şi unul de piper.
2. Se amestecă restul de ulei de măsline cu zeama de lămâie şi garam masala într-un bol larg.
3. Se adaugă năutul, fasolea, ceapa verde, castravetele, roşiile cherry şi pătrunjelul. Se asezonează cu sare şi piper şi se amestecă bine.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate