Tina Miholcea, surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12. Smiley a rămas impresionat de micuța concurentă

Tina Miholcea, surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12. Concurenta din Timișoara i-a uimit pe jurați.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Tina Miholcea, surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12. Smiley a rămas impresionat de micuța concurentă de la Românii au Talent 2022.

Tina Miholcea, surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12

Tina Miholcea a fost surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12. Micuța concurentă, în vârstă de 12 ani, i-a uimit pe toți cei prezenți la preselecțiile de la Românii au Talent 2022.

”Eu mă numesc Tina Melisa Miholcea, am 12 ani și sunt din Timișoara. Când eram micuță îmi plăcea să mă uit la prințese și când cântau ele, cântam și eu și mă imaginam când urcam pe canapea pe o scenă mare”, a spus concurenta înainte de a cânta pe scena de la Românii au Talent, sezonul 12.

Concurenta de la Românii au Talent, sezonul 12, a demonstrat că are o voce incredibilă, iar Smiley a ascultat-o pe Tina Miholcea cu multă atenție: ”Ce îmi place că rămâne toată lumea cu fața asta. Nu îmi vine să cred”, a spus Smiley, după ce concurenta a terminat de cântat.

Citeste si: Andra, fascinată de Vioris Zoppis la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a fost medaliat cu aur la Festivalul de la Monte Carlo

Citeste si: „Iată definiția perfectă pentru neam prost”. Mihai Morar, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Tina Miholcea, surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12

Tina Miholcea, surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Tina Miholcea, patru de DA, la Românii au Talent 2022

Tina Miholcea a fost pe placul juraților de la Românii au Talent, sezonul 12, care au trimis-o pe concurentă în etapa următoare a emisiunii Românii au Talent 2022 cu patru de DA.

”Tina, a fost foarte frumos și cred că ești abia la început de drum și sună tare bine. Deci, dacă acum sună bine, în doi sau trei ani, cred că va fi perfect”, a spus Andra.

Citeste si: DJ Hugo Arthur a făcut show la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a mixat legat la ochi

Tina Miholcea, surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12

Tina Miholcea, surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Ștefan Brînză, cel mai tânăr concurent de la Românii au Talent, sezonul 12. Andra i-a pregătit o surpiză micuțului povestitor

”Are și un glăscior de clopoțel. Când vorbește e ca un clopoțel. Și eu cred că un star e pe cale să se nască. O ajută foarte bine timbrul vocii, e foarte plăcut și de aici încolo e doar o chestiune de exercițiu pe care te simt că poți să îl faci, fiindcă pari o fetiță foarte serioasă care o să țină de treabă și care dacă își dorește cu adevărat să atingă culmi foarte înalte în muzică, o să o facă fără discuții”, a spus Andi Moisescu.

”Mi-a plăcut foarte mult momentul tău și mă gândesc că sunt oameni mari care nu sunt de vârsta ta și care nu pot să ajungă la performanțele astea vocale. A părut un moment de Disney cu toată apariția ta și cu interpretarea. Bravo!”, a spus Mihai Bobonete.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bianca Mihalcea, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Vezi ce talent special deține concurenta

Lucian Pășcan, pompierul talentat de la Românii au Talent, sezonul 12. Mihai Bobonete: ”Are șanse la marele premiu”

Andreea Gheorghiță, fata cu acordeonul de la Românii au Talent, sezonul 12. Andra i-a făcut concurentei o mărturisire incredibilă

Urmează o zi cu decizii importante care vor influența viața zodiilor în bine

CASA DE PENSII a făcut anunțul chiar în această SEARĂ! Este informația momentului pentru milioane de români

Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”

Autostrada Arad-Nădlac, subiect de glume. Panourilor de informare sunt mai degrabă ghicitori. Foto

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies