Tinerete fara batranete si boli! Incearca un tort cu morcovi ce te va ajuta sa ramai frumoasa mai mult timp

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCu siguranţă e bine să ai grijă de meniul tău zilnic. Planifică-l pe cât se poate, alege fructele, nucile şi seminţele pentru gustări şi înlocuieşte cât mai desc dulciurile şi alimentele procesate cu alternativele lor raw-vegane. O să descoperi o bucătărie veselă, delicioasă şi uşoară. Uşoară ca şi complexitate, timp de realizare şi impact asupra sistemului digestiv. Astfel vei putea să acorzi atenţie celorlalte aspecte importante din viaţa ta: activitatea fizică şi sentimentul de libertate totală pe care ţi-l oferă sportul, relaţiile cu oamenii frumoşi din viaţa ta şi starea de bine pe care o ai atunci când petreci timpul cu ei, activitatea ta şi împlinirea pe care o simţi atunci când ai finalizat un proiect important. fara descriere

Şi acum că am lămurit secretul dietei ideale, vreau să împărtăşesc cu tine secretul unui tort delicios cu morcovi şi glazură de caju.

Timp de pregătire:
4 ore hidratarea nucilor caju
30 minute pregătirea efectivă
4-6 ore răcire în congelator

Ingrediente:

Glazură
- 260 gr caju hidratat timp de 4 ore
- 3 linguri miere
- 2 linguri ulei de cocos
- 2 linguri zeamă de lămâie

Strat cu morcovi
- 4 morcovi mici, daţi pe răzătoare
- 200 gr făină de ovăz sau hrişcă (obţinută prin râşnirea fulgilor de ovăz sau a boabelor de hrişcă)
- 130 gr curmale
- 130 gr stafide aurii
- ½ linguriţă scorţişoară

Decor
- 30 gr fistic
- 40 gr nucă românească măcinată grosier
- 30 gr stafide

Instrucţiuni:

1. Glazura: se procesează toate ingredientele în robotul de bucătărie până se transformă în pastă. Adaugă puţină apă dacă e nevoie. Consistenţa ar trebui să semene cu aceea a untului uşor topit

2. Stratul cu morcovi: se obţine ca şi glazura, prin procesarea tuturor ingredientelor într-un robot de bucătărie până se transformă într-o pastă lipicioasă şi uşor grunjoasă

3. Asamblarea: într-un inel culinar punem câte două straturi de morcovi şi glazură. Decorăm cu fistic, nucă românească şi stafide. Dăm la congelator 4-6 ore.

Secret de bucătar grăbit: dacă musafirii bat deja la uşă, “asamblează” tortul în pahare de îngheţată şi dă-le la rece pentru 2 ore. Din compoziţia asta ies 6-8 porţii.

Sursa: oanacuzino.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate