Tineri cu vârstele cuprinse între 21 și 23 de ani, arestați pentru trafic internațional de droguri

Mai mulți tineri au fost arestați în Galați pentru trafic de droguri de risc și de mare risc: iată cantitățile ilegale de substanțe interzise are au fost descoperite de procurori

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Tineri cu vârstele cuprinse între 21 și 23 de ani, arestați pentru trafic internațional de droguri
Tineri cu vârstele cuprinse între 21 și 23 de ani, arestați pentru trafic internațional de droguri

Polițiștii și procurorii ce acționează în combaterea criminalității organizate, de la D.I.I.C.O.T. Galați, au reținut trei tineri în urma a opt percheziţii efecuate la domiciliu, în urma unei anchete care s-a axat pe introducerea în ţară a drogurilor de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc. Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

După ce o persoană a fost prinsă în flagrant în timp ce comericaliza drogurile, perchezițiile au avut loc în data de 6 august, în vederea combaterii traficului de droguri de risc și mare risc.

Citeste si: Emi Pian nu era la prima abatere! I-a făcut ”o cheie” la barbut fiului unui șmecher calificat din Chitila! ”Opriți-vă, să nu iasă cu morți!”

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Sătul de bătăi, un bătrân și-a ucis fiul, l-a tranșat și a aruncat cadavrul într-un râu! Pescarii au găsit părți din trupul neînsuflețit și au alertat autoritățile!

Citeste si: Minori neînsoțiți, plângeau speriați neînțelegând unde sunt duși: declarații șoc despre felul în care se face testarea COVID-19

În urma perchezițiilor domiciliare au fost găsite și confiscate: 125 de comprimate de ecstasy, aproximativ 2.000 de grame de cannabis, 2 grame de pulbere MDMA, 17 grindere metalice, 4 cântare electronice, 15 telefoane mobile, un laptop, un autoturism, 4.950 de lei și 1.740 de euro.

13 mandate de aducere și audiere au fost puse în executare de către D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, în urma cărora trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

 

 
Urmatorul articol
Citește și:

Adio, Tik-Tok. Senatul SUA a interzis aplicația

Incident rupt din filme: o polițistă sub acoperire a fost descoperită și amenințată cu viața copilului

Iadul pe Pământ. Ce urmează pentru români

Imagini de colecție cu fiica lui Gică Hagi! Kira s-a pozat în costume tradiționale ale aromânilor, vechi de 120 de ani: „Să nu vă mirați dacă o să mă vedeți pe stradă îmbrăcată...

Primarul, care și-a filmat fiica dezbrăcată în timp ce o umilea, a câștigat alegerile! S-a filmat sărbătorind victoria

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies