Ținuta sexy purtată de Bianca Rus la Bravo, ai stil! Celebrities, criticată de fete: „Când mergeai, ți s-a văzut...”

Bianca Rus a fost în mijlocul unor discuții controversate după ce sâmbătă a purtat o rochie foarte sexy, la Bravo, ai stil! Celebrities.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și mulată, Bianca Rus a pășit încrezătoare pe scena de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ținuta îi scotea în evidență silueta de care artista este extrem de mândră, după ce a slăbit mai bine de 50 de kilograme.

fara descriere

„Astăzi mă duc la o licitație. Vreau să îmi cumpăr un colier frumos”, a spus Bianca Rus, despre ținuta ei de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Bianca Rus conflict în culisele Bravo ai stil Celebrities

Ținuta pe care Bianca Rus a avut-o sâmbătă a stârnit controverse printre concurente. Unele dintre ele au spus că artista a arătat puțin cam mult la televizor.

„Bia, s-a văzut și altceva”, i-a spus o colegă de emisiune Biancăi Rus, în timp ce se aflau în culise.
„Ce s-a mai văzut? Aveam pe mine de toate”, a replicat ea.
„S-a văzut un pic fericirea când mergeai”, a spus Raluca Tănase.
„Nu s-a văzut, că aveam lenjerie pe mine!”, a spus Bianca.

fara descriere

De aici și până la un schimb acid de replici nu a fost decât un pas. „Pe mine nu mă critică nimeni. Pot să vin în chiloți dacă vreau, pot să îmi arăt fundul la televizor”, a spus Bianca Rus.

Andreea Tonciu a intervenit și ea în discuție. „Nu copiez pe nimeni, eu sunt copiată, văd. Am venit să dau lecții. Ce să fac? Mă fac profesoară”, a spus vedeta de televiziune.

Citeste si: Cum arată Gina Chirila în ultimul trimestru de sarcină! Câte kilograme a luat concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Bianca Rus și Andreea Tonciu, discuție în contradictoriu la Bravo ai stil Celebrities

„Eu sunt o fire asumată, dar cât timp domnișoara spune despre mine, când vin într-un dres, pantaloni scurți, că „vai ce am făcut prin platou”, chiar o felicit. Mie mi-a plăcut ce am văzut, dar ea încearcă să mă copieze”, a spus Andreea Tonciu.

„Da, asta era ideea, să o copiez pe Andreea Tonciu, numai la asta visez noaptea”, a replicat Bianca Rus ironică.

fara descriere

„Păi eu nu am venit în pussy goală, era un pic astupată!”, a spus și Andreea Tonciu.

„Era un pic decapotată, dar totuși am îmbrăcat-o pentru că era gripată și toată lumea știe. O lăsam liberă dacă nu avea gripă”, a adăugat Bianca Rus.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate