Titi Aur a fost externat din spital! Fostul pilot de curse a făcut primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: "M-am născut a doua oară"

Titi Aur a fost externat după ce s-a vindecat de infecția cu COVID-19.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Titi Aur a fost externat din spital după ce s-a vindecat de infecția cu COVD-19. Primele declarații ale pilotului de curse. 

Titi Aur s-a vindecat de COVID-19

În data de 3 aprilie, Titi Aur a declarat faptul că s-a infectat cu COVID-19.

Tot atunci, a fost internat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman”. Starea lui de sănătate nu era una prea bună la momentul respectiv, avea 30% din plămâni afectați, iar în final a ajuns la 45%.

Citeste si: Titi Aur, declarații cutremurătoare de pe patul de spital! "Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer"

Cu toate acestea, fostul pilot de curse a primit un tratament agresiv, care l-a ajutat enorm de mult. Astfel, astăzi, Titi Aur a fost externat și a ajuns acasă. Acesta susține că simte de parcă s-ar fi născut a doua oară. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

 „M-am născut a doua oară! Norocul meu a fost că nu am avut alte comorbidități, medicii putând să-mi administreze medicamente puternice, care au dereglat organismul, dar acesta fiind sănătos a rezistat! Nu am cuvinte să mulțumesc medicilor de la Bârlad”,  a spus Titi Aur, după ce a

fost externat din spital.

Pe contul său de socializare, a postat un mesaj în care a vorbit despre întreaga sa experiență cu virusul COVID-19. 

Titi Aur a fost externat din spital! Fostul pilot de curse a făcut primele declarații după ce s-a vindecat de infecția cu COVID-19: "M-am născut a doua oară"
Titi Aur[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Titi Aur, în stare gravă la spital! Declaraţii de pe patul de spital: "Nu mă simt foarte bine şi nu pot respira fără mască"

 „În această perioadă, am primit mesaje de încurajare și suport de la foarte multe persoane și doresc să le mulțumesc tuturor.

Am ales să rămân la spitalul din Bârlad pentru că am încredere foarte mare în echipa de aici. Acum mă simt puțin mai bine, însă depind în continuare de peretele cu furtunul de oxigen și sper să părăsesc curând spitalul, bineînțeles după refacerea analizelor.

 Nu sunt omul care își pune viața personală pe facebook sau în comunicări frecvente, dar experiența COVID mă face să vă transmit ceea că am simțit.

După șase zile cu masca de oxigen la două surse cu peste 20 litri/min, timp în care m-am simțit strâns de gâ și cu senzații dese de atac de panică, am reușit să respir 20 de minute fără mască. M-am născut a două oară!!!!

Din păcate, mai există și minți zăpăcite care susțin că e fake. Dacă nu ar fi fost și astfel de comentarii, ar fi însemnat că am ajuns în RAI. Încercați să vă feriți de acest virus pentru că el chiar există și ATENȚIE, cei care susțineți public contrariul și tratamentul făcut acasă după ureche, puteți deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred în voi! Cereți ajutor de specialitate fără nicio ezitare. Vă doresc tuturor multă Sănătate!!!”,  a scris Titi Aur.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Titi Aur este infectat cu COVID-19! Cum se simte la momentul actual celebrul pilot de curse: "Sunt cu mască de oxigen"

Titi Aur, în stare gravă la spital! Declaraţii de pe patul de spital: "Nu mă simt foarte bine şi nu pot respira fără mască"

Fostul pilot de curse, Titi Aur, despre accidentul din Andronache: ”Șoferița are cea mai mică parte de vină”

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Biden, făcut șah-mat de Iran. Adevărată miză a escaladării tensiunilor dintre Israel și palestinieni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies