„Toată familia se bucură” Carmen de la Sălciua radiază de fericire! Artista a dat de veste imediat fanilor săi

Vedete

„Toată familia se bucură” Carmen de la Sălciua radiază de fericire! Artista a dat de veste imediat fanilor săi

Carmen de la Sălciua se simte din nou copil ori de câte ori are parte de ninsoare din buelșug.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au întors din a doua călătorie în Țara Sfântă în urmă cu doar câteva zile și, cu numai câteva ore în urmă, a postat în mediul online o serie de imagini emoționante de familie, în care se afla alături de soțul său, dar și de patrupedul familiei.

Venirea primei ninsori din acest an a adus foarte multă bucurie în sufletele copiilor, însă se pare că adulții care s-au bucurat cot la cot cu cei mici de peisajul alb pe care îl așteptau atât de mult.

În rândul lor a intrat Carmen de la Sălciua și soțul său, care, imediat cum s-a așternut stratul de zăpadă, au ieșit în curte la joacă alături de animalul lor de companie, apreciind că venirea primei zăpezi din acest an este un motiv de reală bucurie pentru întreaga familie, chiar și pentru patruped.

„Toată familia se bucură de iarnă... Câtă fericire pe Atos”, a scris Carmen Sălciua pe Instagram, alături de fotografiile postate la InstaStory.

Citește și: Carmen de la Sălciua, reacție categorică în cazul vedetelor care fac OnlyFans: "Generațiile viitoare nu vor mai ști ce e aia o meserie adevărată"| EXCLUSIV

Ce tarif are Carmen de la Sălciua pentru cântări?

Carmen de la Sălciua este prezentă constant la evenimente atât în țara noastră, cât și în afară. Pentru prestațiile sale muzicale, artista cere o sumă pe care nu toată lumea și-ar permite-o, însă, chiar și așa, cântăreața se laudă cu un program destul de încărcat.

Citește și: Carmen de la Sălciua, mărturisiri impresionante despre lucrurile care i-au schimbat viața. Artista și-a deschis sufletul: "Chiar și prin lacrimi ni se iartă păcatele"| EXCLUSIV

Mai exact, Carmen de la Sălciua cere pentru un eveniment suma de 4 500 de euro, prețul variind în funcție de numărul de programe, distanța parcursă și alți factori. Cei care își doresc ca artista să le cânte la nuntă se ocupă din timp de acest aspect, fiind foarte posibil ca artista să fie din ce în ce mai ocupată în perioada următoare.

De fiecare dată, Carmen de la Sălciua și-a obișnuit fanii să anunțe evenimentele pe care le are de onorat și care, în ultima perioadă, au fost din ce în ce mai multe peste hotare, acolo unde și-a distrat fanii din străinătate.