Toată lumea a crezut că fiica lui Gigi Becali s-a măritat! Adevărul despre evenimentul din familia Becali care a avut loc într-un hotel din centrul Capitalei

Nuntă în familia Becali! Ce ținută a purtat fiica lui Gigi Becali la "cununia" machedonească

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

A fost cea mai emoționantă zi pentru Gigi Becali! Omul de afaceri din Pipera se pregătește de nunta fiicei sale. Astăzi a avut loc un eveniment care, la machedoni, este echivalentul unei cununii civile!

fara descriere

După un vechi obicei machedonesc, latifundiarul Gigi Becali și-a lăsat fiica pe mâna celui care i-a devenit soț. Ritualul echivalează cu o cununie civilă! Evenimentul a avut loc în centrul Capitalei, într-un hotel de lux.

Toată lumea a crezut că fiica lui Gigi Becali s-a măritat! Adevărul despre evenimentul din familia Becali care a avut loc într-un hotel din centrul Capitalei

Primii care au ajuns la localul unde a avut loc petrecerea au fost viitorii miri: fiica lui Gigi Becali și Mihai Mincu.

Au urmat, la scurt timp, Gigi Becali, soția și mama lui, precum și una dintre fiicele sale. "Domnul să vă ajute pe toți și să vă bucure", a spus Gigi Becali în momentul în care a ajuns la hotel.

Citeste si: Gigi Becali, pomană în fața palatului din centrul Bucureștiului: “Bucurați-vă și vă veseliți!”

Citeste si: Băiețelul "înfiat" de Gigi Becali are acum 19 ani! Cum arată și cu ce se ocupă: "Domnul Gigi îmi trimite lunar prin Luțu..."

Citeste si: Gigi Becali a fost şoferul lui Gică Hagi: „Îl vedeam pe Becali cum îi spală mașina lui Hagi. O usca și după aceea trecea la volan”

Imediat după ce la local au ajuns Gigi Becali și familia sa, a sosit și cea de-a treia sa fiică, Alexandra, precum și mulți alți invitați de seamă.

fara descriere

Evenimentul de astăzi este unul foarte important pentru familia Becali. Este ca o cununie, dar este, de fapt, momentul în care băiatul îi cere mâna fetei de la părinții ei. Obiceiul este unul machedonesc și are loc cu trei zile înainte de căsătoria propriu-zisă.

Slujba religioasă va avea loc sâmbătă, iar marea petrecere de nuntă va fi organizată la Snagov, într-un fost palat regal construit în anii 1930.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate