Toata lumea a dat-o disparuta, noi am gasit-o la Paris! Cum arata Janine, fosta sotie a lui Adrian Sarbu, la 51 de ani? AVEM IMAGINI DE IERI! EXCLUSIV

Janine, fosta sotie a lui Adrian Sarbu, a fost prezenta-surpriza la un eveniment de moda organizat de designerii romani la Paris.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

 

fara descriere

Janine Stefan are acum 51 de ani si nu mai are prea multe lucruri in comun cu moda romaneasca, cu exceptia pasiunii care i-a ramas in sange. Fosta sotie a mogulului Adrian Sarbu era omul care dicta tonul in materie de fashion in Romania, la sfarsitul anilor '90. Dupa divortul de Sarbu, Janine s-a retras la Paris alaturi de fiica ei.

Janine a fost invitata de onoare a unui eveniment organizat de Federatia Romana de Design si Accesorii in cadrul Saptamanei Modei la Paris, care a avut loc la Palat Behague, in capitala Frantei. Peste 250 de invitati au asistat la prezentari ale unor cunoscuti designeri romani precum: Catalin Botezatu, Carmen Ormenisan, Alexandru Raicu, Laura Dinca sau Flori de Ie.

Janine locuieste intr-un apartament de 1,4 milioane euro

Janine s-a stabilit cu multi ani in urma la Paris, dupa ce a divortat de Adrian Sarbu. Ea locuieste intr-un apartament in care si-a trait ultima parte din viata celebra Marlene Dietrich, achizitionat cu colosala suma de 1,4 milioane euro. Apartamentul nu are mai mult de 65 mp, insa este intr-o zona foarte buna a Parisului.

In 2016, dupa ce Adrian Sarbu a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscala, presa a relatat ca mogulul platea lunar aproape 65.000 euro ca rata pentru apartamentul in care locuieste Janine la Paris. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate