Toată lumea credea că a murit, însă bătrâna a apărut la căminul de bătrâni vie și nevătămată! "Nu îmi venea să cred.."

O femeie din Spania s-a întors vie și nevătămată, deși rudele știau că a decedat.

Toată lumea credea că a murit, însă bătrâna a apărut la căminul de bătrâni vie și nevătămată!
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

După o încurcătură de nume, familia Rogeliei Blanco, femeia de 85 de ani din Spania, a fost informată că aceasta s-a a stins din viață, din cauza infectării cu virusul COVID-19, în data de 13 ianuarie. Totoadă, membrii familiei au mai aflat faptul că ruda lor urma să fie înmormântată următoarea zi. 

S-a întors vie la centru, deși rudele știau că a decedat.

O femei din Spania, în vârstă de 85 de ani, a fost declbtarată moartă în data de 13 ianuarie. Totodată, Rogeliei urma să fie înmormântată a doua zi, iar din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, familia nu a putut participa la ceremonie. 

Citeste si: Cine este soția lui Alin de la Survivor România!? Motivul pentru care Războinicul a ținut-o departe de ochii curioșilor: "Frumusețea ei poate..."

Totuși, spre surprinderea tuturor, la nouă zile de la data anunțului, bătrânica a revenit la căminul de bătrâni. Soţul femeii, Ramon Blanco, a fost extrem de emoționat în momentul în care a revăzut-o. 

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

„Nu îmi venea să cred. Eu plângeam moartea soţiei mele”, a afirmat bătrânul.

Problema a fost legată de faptul că în camera în care stătea Rogeliei, o altă femeie s-a stins din viață și, astfel, s-a produs încurcătura. Fundația San Rosendo, care gestionează căminul de bătrâni, a declarat că această confuzie a avut loc, după ce mai mulți bătrâni testați pozitiv cu noul coronavirus au fost transferați la un alt cămim, în data de 29 decembrie. 

Citeste si: Raluca Bădulescu, secretul unei căsnicii de lungă durată! Cum a fost cucerită jurata Bravo, ai stil! de soțul ei: "Am știut că el este alesul..."

Toată lumea credea că a murit, însă bătrâna a apărut la căminul de bătrâni vie și nevătămată!

„Printre oamenii în vârstă transferaţi s-au numărat şi două femei care au fost plasate în aceeaşi cameră. Eroarea de identificare s-a produs în timpul procedurilor de transfer de la Xove la Pereiro de Aguiar”, a menţionat fundaţia, care şi-a exprimat regretul după „incidentul nefericit”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 25 ianuarie 2021. Săgetătorii vor avea parte de o surpriză

Cine se va vaccina în cea de-a treia etapă de vaccinare?! Deținuții din închisoare, incluși și ei pe listă, înaintea populației generale

Roxana Nemeș, în sânii goi la 16 ani! Faimoasa de la Survivor și-a început cariera aproape goală, la rubrica ”Fata de la pagina 3”

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Boala pe care o poți face dacă bei prea multă apă. Poate duce la deces

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Capcanele vaccinului rusesc Sputnik V. Arma secretă a lui Putin

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies