Toată lumea i-a spus că au distrus-o operaţiile, dar uite cât de SEXY este Cruduţa în pozele acestea! Imagini interzise cardiacilor! FOTO EXCLUSIV

Daniela Crudu, mai sexy ca niciodată! Uite imaginile de care domnii nu se vor plictisi niciodată!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Asumată, amuzantă, naivă, copilăroasă şi plină de energie, Daniela Crudu este vedeta căreia publicul îi iartă orice "păcat". Fosta asistentă tv a fost implicată în mai multe scandaluri cu iz de prostituţie, dar popularitatea ei nu a scăzut.

Dimpotrivă! Mesajele şi comentariile pe care le primeşte Daniela pe reţelele de socializare, dar şi audienţele pe care le înregistrează de fiecare dată când apare la o emisiune arată, fără echivoc, ca şturlubatica brunetă este "pe val" şi nu are de gând să coboare de acolo prea curând.

Citeste si: Eveniment MEMORABIL pentru Daniela Crudu! Aceasta este singura ţinută pentru care a primit notă de "trecere" de la Iulia Albu! "Saltul făcut este fabulos"

Daniela Crudu, mai sexy ca niciodată! A purtat lenjerie intimă fină şi a demonstrat că este în continuare una dintre cele mai frumoase românce!

Ei bine, în ceea ce priveşte aspectul ei fizic însă, nu puţini sunt aceia care susţin că nenumăratele intervenţii estetice la nivelul feţei au transformat-o pe Crudu dintr-o "păpuşică", într-un chip schimonosit.

Mai mult decât atât, greutatea divei a stârnit motive de îngrijorare, protagonista noastră având sub 50 de kilograme. "Te topeşti pe picioare" este propoziţia pe care fosta asistentă tv o aude cel mai des, dar pare că, pur şi simplu, nu o interesează.

Citeste si: Noaptea minţii cu Daniela Crudu. Uite în ce hal a putut să parcheze maşina bruneta. Sora vedetei a ras cu lacrimi! VIDEO!

Parcă în ciuda tuturor celor care au luat-o în colimator, Daniela Crudu a făcut însă o şedinţă foto care o înfăţişează extrem de sexy. Îmbrăcată doar cu lenjerie intimă fină şi extrem de provocatoare, semnată Cristina Oae, vedeta apare senzuală, sigură pe ea şi fruntaşă în arta seducţiei. Dar doamnelor şi -în special- domnilor, nu vă mai agasăm cu detalii şi vă spunem "vizionare plăcută".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: