Toată lumea îi știa despărțiți, însă ei sunt împreună din nou! Cezar Ouatu, surprins cu Andreea Vilău VIDEO EXCLUSIV

În primele zile ale lui martie, Cezar Ouatu mărturisea că s-a despărțit de iubita lui Andreea Vilău.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

De fapt, anunțul despărțirii a fost făcut de Cezar Ouatu pe pagina lui Facebook.  

„Nu s-a pus problema neapărat de o despărțire, dar, deocamdată, ceea ce am simțit eu sunt oarecum anumite drumuri separate în acest moment, dar nu se știe niciodată. Eu cred că da. Clar că fiecare dintre noi își asumă greșeli, chestii pozitive, chestii negative, nimeni nu e perfect. (…) Noi am zis acum deocamdată să fim așa pe drumuri diferite, dar cred că avem multe de învățat, am avut multe de învățat unul de la celălalt. Noi tocmai am venit dintr-o vacanță din Republica Dominicană, a fost superb. Uneori sunt și factori externi, nu pot să dau prea multe detalii, care afectează uneori anumite… chimii dintre oameni”, declara Cezar Ouatu.

Citeste si: Despărțire BOMBĂ în showbiz-ul românesc! Cântărețul i-a spus ADIO iubitei: „Îmi este greu. Îmi va fi dor de tine”

Citeste si: Ce a facut Cezar Ouatu in a doua etapa a X Factor Marea Britanie! De aceasta data a spus clar ca e din Italia

Citeste si: Cezar Ouatu, declaratii exclusive despre scandalul din Anglia: "Multa lume m-a inteles gresit si m-a judecat total aiurea" - Cum explica ce s-a intamplat si de ce s-a inteles ca ar fi italian

Câteva zile mai târziu, într-o emisiune tv chiar vorbea despre perioada grea pe care o traversează. ”Da, ne ştim de mult timp şi chiar ne dorim binele. M-au făcut să cred că e ceva, mai mult decât o greşeală. Repet, pentru toţi bărbaţii, dacă greşiţi voi mai degrabă, e mult mai demn să fii sincer. Cu tot asumat. Eşec, despărţire, etc. Nu e problemă. Eu acum sunt bucuros de proiectele pe care le am. (…) Sunt sensibil! Pot părea penibil! Asta e. Ăsta sunt eu”, a spus Cezar Ouatu cu lacrimi în ochi, vorbind despre despărțirea de Andreea.

Cezar Ouatu, surprins cu Andreea Vilau! S-au împăcat cei doi îndrăgostiți?

Numai că, surpriză! Câteva zile mai târziu, paparazzi WOWbiz.ro îl surprinde pe Cezar Ouatu, în mall cu Andreea Vilău. Cei doi au mâncat împreună, au discutat, au intrat în câteva magazine. Ce mai, s-au comportat exact ca un cuplu, nicidecum ca niște oameni certați!

fara descriere

În plus, pofta de mâncare a frumoasei blonde, care a înfulecat chiar și din farfuria lui Ouatu, nu dădea de înțeles că este o femeie tristă și proaspăt despărțită de iubit!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate