Vedete

Toata lumea o stie pe gimnasta Silvia Stroescu in echipament de gimnastica, dar uite cum arata in rochie de seara si in costum de baie. "Faimoasa" de la Exatlon atrage toate privirile FOTO!

Silvia Stroescu in costum de baie. Uite cum arata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Toata lumea o stie pe gimnasta Silvia Stroescu in echipament de gimnastica, dar uite cum arata in rochie de seara si in costum de baie. "Faimoasa" de la Exatlon atrage toate privirile FOTO! icon photo

Silvia Stroescu a obtinut aurul olimpic, cu echipa de gimnastica a Romaniei, la Atena, in 2004. In acelasi an, devenea campioana europeana, cu echipa, la Campionatele Europene.

In 2001, Silvia Stroescu aducea, de asemenea, medalia de aur Romaniei la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica de la Gent (Belgia). Sportiva are in palmares 24 de titluri internationale si 17 titluri nationale, iar acum este, oficial, una dintre componentele echipei "Faimosii", la Exatlon 2.

Am urmarit primul sezon "Exatlon" si am remarcat ca este o emisiune care promoveaza sportul si valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, in aceasta competitie. Consider ca este o adevarata provocare, atat din punct de vedere al aptitudinilor, al pregatirii fizice, cat si din punct de vedere al confortului cotidian. Va trebui sa imi demonstrez mie insami ca ma pot adapta la conditii diferite de efort si de convietuire. Imi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele si competitia in sine, lucruri pe care le voi retrai, cu siguranta, la "Exatlon”, a declarat Silvia Stroescu.

De remarcat este ca, pe langa puternica, ambitioasa si talentata, Silvia este si o femeie frumoasa, care atrage privirile. Atat in rochie de seara eleganta, cat si in costum de baie, sportiva este o adevarata "priveliste" dupa cum puteti vedea in imaginile noastre.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune