Toată lumea o știe pe mama Adrianei Bahmuțeanu, dar puțini știu cum arată tatăl vedetei! Ce spune domnul Toma despre scandalul cu Prigoană?

Dacă mama Adrianei Bahmuțeanu este destul de cunoscută datorită aparițiilor la emisiuni de televiziune, puțini știu cum arată tatăl ei.

Autor: Radu Constantin

In articol:

 

Tatăl Adrianei Bahmuțeanu apare foarte rar în prim-plan și puțini știu cum arată bărbatul. Dumitru Toma locuiește cu sora mai mică a Adrianei, Anca, în vreme ce vedeta locuiește în apartamentul mamei din centrul Capitalei. De multe ori, Bahmu a fost acuzată că are o relație rece cu tatăl său, însă vedeta a negat de fiecare dată.

Citeste si: Motivul pentru care Adriana Bahmuţeanu nu a făcut testul antidrog!

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă scandalul! ”Copiii declară că nu vor la tatăl lor fiindcă îi bate şi este violent”

Citeste si: Bahmuţeanu a vrut să-l decadă din drepturile părinteşti pe Prigoană! Ce spunea Adriana în urmă cu două luni?

Dumitru Toma s-a implicat o singură dată în scandalul dintre Adriana și Silviu, cu 6 ani în urmă, atunci criticând voalat decizia fiicei sale de a se întoarce la fostul soț.

Tatăl Adrianei Bahmuțeanu: ”Am emoții când vorbesc despre fata mea”

”E jenant, dar e bine pentru ei, pentru copii. A spus că e foarte grea hotărârea pe care o ia, dar dacă așa s-a hotărât, să fie într-un ceas bun. Am fost de Paște la ea, dar nu am apucat să schimbăm prea multe cuvinte. Am emoții când vorbesc despre fata mea. Ce a făcut n-a făcut de plăcere și știu că îi e greu să ia niște hotărâri, dar și-a asumat și niște riscuri, care sunt la fel de mari.

Copiii sunt un pretext. Mama Adrianei este cel mai bun om din familie și a suferit mult”, a spus Dumitru Toma în 2013 pentru PRO TV.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies