Toată lumea se întreabă dacă Hannelore Ulrich va rămâne cu Bogdan, dar ea are alte preocupări. Uite din ce scoate bani frumoşi tânăra. "Te-ai ajuns!" EXCLUSIV

Hannelore câştigă bani frumoşi în prezent. Vezi cu ce se ocupă, mai nou, tânăra.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Hannelore Ulrich este una dintre cele mai sexy si controversate concurente de pe insulă, iar povestea ei de dragoste cu Bogdan Ionescu s-a dovedit imprevizibilă şi plină de surprize pentru telespectatori.

Chiar dacă mulţi au tras concluzia că sunt şanse infime ca perechea să reziste şi după terminarea emisiunii, se pare că aceştia s-ar fi căsătorit de curând.

Iar dacă asta vi se pare şocant, aflaţi că de câteva zile planează zvonuri conform cărora protagoniştii noştri s-ar fi despărţit după doar câteva săptămâni de mariaj.

Hannelore câştigă bani frumoşi în prezent. Blonda are multe contracte de imagine

Ei bine, în timp ce toată ţara se întreabă ce o să se întâmple până la urmă cu acest cuplu, blonda are grijă să-şi fructifice la maximum notorietatea obţinută la emisiune.

Hannelore are deja câteva contracte de imagine, unele în sistem barter, dar şi câteva colaborari plătite. Mai exact, blonda promovează câteva magazine, patronii declarându-se mulţumiţi de vânzările din ce în ce mai bune datorate colaborării cu tânăra.

"Bravo, fată! Te-ai ajuns. Eşti vedetă şi nu ne-ar mira să te vedem asistentă pe la vreo emisiune", i-a scris o femeie lui Hanne.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P