Toată lumea vorbeşte despre colecţia de genţi de firmă a Biancăi Drăguşanu, dar uite-o pe cea a Deliei! Dacă faci un calcul, ieși pe la... 70.000 de euro! FOTO!

Delia, colecţie impresionantă de genţi! A cheltuit în jur de 70.000 de euro pe accesoriile de lux.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România şi totodată una dintre cele mai înstărite vedete mioritice. Artista care lansează hit după hit câştigă în jur de 10.000 de euro pentru un concert, are contract cu o televiziune unde activează ca jurată, la două emisiuni populare, este imaginea mai multor brand-uri de lux, printre care şi a unui lanţ de magazine de bijuterii, iar soţul ei este un om de afaceri de succes.

Citeste si: Delia vrea o fetiţă! Anunţul făcut chiar acum de mama ei

fara descriere

Acestea fiind zise, nu ne surprinde că solista îşi permite să investească "fără număr", cum ar spune maneliştii, în marea ei pasiune, hainele şi accesoriile de firmă.

Citeste si: Delia, oprită de poliție! Ce făcea în acel moment?! Paparazzii WOWbiz.ro au filmat-o pe cântăreață în ipostaze INCREDIBILE! VIDEO EXCLUSIV

Delia, colecţie impresionantă de genţi! Orice femeie şi-ar dori "bijuterii" ca acestea în dressing!

S-a vorbit şi s-a scris foarte mult despre colecţia de genţi a Biancăi Drăguşanu, dar, credeţi-ne doamnelor, după ce vedeţi doar o parte din cea a interpretei piesei "Despablito" rămâneţi fără grai.

Citeste si: Delia a stârnit un val de controverse cu o fotografie din vacanţă! Ce detaliu ruşinos au observat în imagine? Nu, nu e vorba de posteriorul ei

 

fara descriere

Doar pe genţile din dressing cumpărate în ultimii trei ani vedeta a cheltuit în jur de 70.000 de euro.

Astăzi vă prezentăm doar câteva dintre accesoriile de lux ale artistei. Vizionare plăcută!

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate