"Toate curvele de 1,50 cu bratele ridicate si cu botul cat canalul...isi spun modele" - VEZI cine ataca dur mondenele din showbiz

Razvan Ciobanu este foarte suparat din cauza a ce vede la emisiunile mondene de astazi.

Distribuie pe:

fara descriereEl este uimit ca s-a ajuns sa se spuna despre unele domnisoare care nu se incadreaza deloc in silueta de manechin ca sunt intr-adevar modele.

"Uitandu-ma la televizor, la tot felul de fetitze ajunse celebre...mi-am amintit de inceputurile mele ca si personaj monden. mi am amintit de gasca de femei MISTO din perioada aceea. Si ce pacat ca nu se inventasera in romania paparazzi. iar prin anii 94-95 cand intra gasca de modeline in orice loc, se facea partie. Iar fetele alea aveau atitudinea potrivita.

Sper sa nu se supere pe mine ca le voi mentiona, dar wow ce vremuri frumoase si ce fete frumoase (ajunse astazi femei frumoase)...Dana Savuica, Eugenia Enciu, Janina Stefan, Rita Muresan, Romanita...si nu le pot enumera pe toate. dar eu cu fetele astea am crescut in minte iar acum nu mai regasesc nimic din atitudinea lor de atunci. Sunt suparat ca cei mai tineri nu pot face diferenta. Iar acum toate curvele de 1,50 cu bratele ridicate si cu botul cat canalul...isi spun modele si mondene..." a scris Razvan Ciobanu pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate