Toate parcurile din Bucuresti se inchid!

Coronavirus Romania. Se inchid parcurile din Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Toate parcurile din Bucuresti se inchid!


In articol:

Se inchid parcurile din Bucuresti! 

Masura de inchidere a parcurilor din Capitala intra in vigoare de sambata, 28 martie 2020. Bucurestenii nu mai pot iesi la plimbare pe aleile din parcurile orasului de pe malul Dambovitei.

Coronavirus Romania. Se inchid toate parcurile din Capitala!

Masura inchiderii parcurilor din Bucuresti a fost anuntata in urma cu putin timp, in contextul carantinei totale de coronavirus. Reamintim ca bilantul deceselor cauzate de infectarea cu noul COVID-19 a ajuns la 26. 

Încă un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus a fost anunţat, vineri seară, 27 martie. Este vorba  de un bărbat de 65 de ani din judeţul Timiş, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare. Bilanţul a urcat astfel la 26 de morţi.

Citeste si: Declarația controversată a unui medic din București: „Împărtășania este cel mai bun medicament”

Citeste si: Doua pensionare din Constanta, filmate dandu-se in leagane intr-un parc de joaca pentru copii: "Avem foaie"

Citeste si: Mărturiile cutremurătoare ale unei românce din Spania! Ce se întâmplă cu morții de coronavirus! ”S-a ajuns ca sicriile să fie puse pe gheață”

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, al 26-lea deces este al unui bărbat în vârstă de 65 ani, din judeţul Timiş, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare. El a fost internat în 10 martie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, iar din 25 martie a fost intubat, în secţia de ATI.  În 27 martie, barbatul a fost confirmat pozitiv la COVID-19 şi a murit în aceeaşi zi.

Citeste si: Dan Barna: „Suceava este o bombă cu ceas. Judeţul trebuie izolat”

"Şi în acest caz s-a declanşat ancheta epidemiologică pentru a fi instituite măsurile necesare", afirmă Grupul de Comunicare Strategică.

El a fost internat în 10 martie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, iar din 25 martie a fost intubat, în secţia de ATI.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate