Toate tatuajele ”secrete” ale Plușicăi, dezvăluite! Puțini se pot lăuda că le-au văzut pe toate FOTO EXCLUSIV

Plușica, fostă concurentă la ”Puterea Dragostei” are 7 tatuaje în locuri ascunse, pe care însă a acceptat să le arate pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Raluca Marina nu are tatuaje la vedere, sau cel puțin nu pe timp de iarnă. Plușica a acceptat însă să arate și să vorbească despre tatuajele ei ”secrete” cu WOWbiz.ro.

Citeste si: Imagini EXCLUSIVE! Cum s-a combinat Plușica de la ”Puterea Dragostei” cu noul ei iubit și ce spune despre el VIDEO

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei a spus adevărul despre vacanța în Dubai cu Cazacu! Mantea: "I-ai plătit iaht lui Cătălin?"

Citeste si: Plușica, filmările fierbinți care îi vor face pe băieții de la ”Puterea dragostei” să înghită în sec! Am filmat în culisele ședinței foto cu cea mai senzuală concurentă din ”casă” VIDEO EXCLUSIV

”Toate tatuajele mele semnifică ceva, însă prefer să nu vorbesc chiar despre toate. Sunt făcute în anumite momente importante din viață”, a declarat Plușica pentru WoWbiz.ro.

fara descriere

  • O imagine stilizată care semnifică iubirea maternă. ”Eu și mama avem la fel”. Tatuajul este pe piciorul drept.

fara descriere

  • Cuvântul ”Freedom” însoțit de câteva păsări în zbor. ”Libertate. Iubesc să fiu liberă, exact cum sunt păsările”. Tatuajul este făcut pe glezna piciorului stâng.

fara descriere

  • ”Courage” – un tatuaj făcut pe antebrațul stâng. ”Este o încurajare pentru mine. Simt că pentru orice întreprinzi ai nevoie de curaj”.

fara descriere

  • ”Power of Love”. Desenul apare pe coaste și este făcut după experiența de la Puterea Dragostei”. ”L-am făcut pentru a ține minte mereu această experiență”, spune Plușica.

fara descriere

  • Un trandafir stilizat – locație ”secretă”. ”Are o semnificație pe care doar eu o știu și prefer să rămână așa”, spune Plușica.

fara descriere

  • Aripi de înger desenate pe ceafă. Tatuajul nu poate fi văzut pentru că Marina are părul lung. ”Pur și simplu mi-a plăcut. Îmi plac aripile”, spune Plușica.

fara descriere

  • O inimioară desenată pe inelarul mâinii stângi. ”Acolo voi purta inelul de logodnă”, spune Plușica.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate