Toate tunurile pe Andreea Bălan! Raluca Bădulescu şi Botezatu i-au criticat stilul vestimentar, iar Iulia Albu a DEMOLAT-O pur şi simplu. "Husele scaunelor de la nuntă"

Iulia Albu a DEMOLAT o ţinută a Andreei Bălan. Uite ce a spus fashion editor-ul.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de pe plaiurile mioritice. Cu o carieră de mai bine de 15 ani în spate, frumoasa blondă se bucură de milioane de fani pe reţelele de socializare şi, pe lângă activitatea în muzică, are şi câteva proiecte în televiziune.

Din păcate însă, un anumit plan al imaginii ei îi aduce o sumedenie de critici. Din punct de vedere vestimentar, blonda primeşte doar comentarii aspre în ultima vreme, de la cei mai cunoscuţi critici de modă de pe plaiurile mioritice.

"Este o fată superbă, iar mie îmi place enorm de ea, dar nu agreez deloc stilul ei vestimentar", a spus Cătălin Botezatu.

fara descriere

"Nu vreau să se supere lumea pe mine, să avem discuţii, că de când avem rubrica de la Teo, "Aşa da sau Aşa nu", se mai simt ofensate diverse vedete. Ei bine, nu pot să nu zic însă că Andreea Bălan nu este prea fericit îmbrăcată. S-a mai supărat o dată pe mine şi mi-a zis la un eveniment. Eu o sfătuiesc să apeleze la stilişti sau să-şi găsească o linie vestimentară potrivită pentru ea", a declarat de curând şi Raluca Bădulescu, pentru WOWbiz.ro.

Iulia Albu a DEMOLAT o ţinută a Andreei Bălan. Platforme "bucuria piticilor"

Ei bine, dacă realizatorii rubricii "Aşa da, aşa nu" din cadrul emisiunii Teo Show şi-au exprimat elegant părerile, Iulia Albu a fost extrem de dură cu solista.

fara descriere

"Atunci când doreşti cu ardoare să refoloseşti husele scaunelor de la nuntă/botez, ar fi o idee bună să NU încerci să îţi confecţionezi haine din ele. Situaţia în care acest costum ar fi fizic de vânzare undeva, iar cineva, oricine, l-ar achiziţiona, ar fi unul dintre motivele pentru care până chiar şi Lagerfeld s-ar lăsa de modă. Pantalonul este mult prea lung pentru cineva minion ca Andreea Bălan, iar mâneca arată de parcă ar fi înghiţit cu tot trofeul ţinut cu atâta bucurie în braţe de fosta membră Andre. Pe sub pantalon întrezăresc, oare, o pereche de platforme “bucuria piticilor”? Prefer să cred că nu reiterăm sfârşitul Albei că Zăpada. BAU, da!", a fost comentariul Iuliei Albu, pe iuliaalbu.com, despre o ţinută purtată de Andreea Bălan la o gală de premiere.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate