Tocmai s-a aflat ce s-a întâmplat cu Irina, sora Alexandrei Măceșanu

Oficialii școlii la care învață Irina, sora Alexandrei Măceșanu, au făcut publice rezultatele pe care fetița le are la învățătură.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Irina, sora Alexandrei Măceșanu, are rezultate foarte bune la școală, cu toate că familia ei trece printr-o dramă uriașă. Oficialii de la școala la care învață copila de zece ani au făcut publice reușitele ei și ale altor elevi premianți.

fara descriere

„Școala gimnazială din Dobrosloveni şi Școala „Nicolae Titulescu” din Caracal (clasele a IV-a) a început cu primul meci, terminat la egalitate: 1-1.
Caracalenii au fost buni la proba de AtariGO (45-27) iar dobroslovenii s-au impus la proba de sărituri cu coarda (714-460).
Au urcat pe podium la AtariGO:
I. Andrei Stîrcu și Liviu Voicu (10 victorii din 12)
II. Rebeca Boștină (8/12)
III. Irina Măceșanu (7/12)
Podiumul la sărituri cu coarda:
I. Gabriel Totir 126 s/min
II. Irina Măceșanu 124
III. Ionela Paraschiv 121

MVP-ul zilei a fost Irina Măceșanu care a urcat pe podium la ambele probe”, au postat reprezentanţii şcolii din Dobrosloveni.

Citeste si: Scrisoarea unui polițist aflat la un curs de perfecționare la Slatina: „Se vedea sărind semeț câte un purice”! În ce condiții sunt cazați

fara descriere


Părinții Alexandrei Măceșanu, în lacrimi la secția de votare. Au votat chiar la liceul unde a învățat fiica lor

Mama și tatăl Alexandrei Măceșanu au votat pentru un viitor mai bun chiar la liceul unde ar fi trebuit să învețe fiica lor. Cei doi nu și-au putut stăpâni lacrimile când au ajuns la secția de votare.

„Am votat pentru un președinte care să ne reprezinte, să nu ne vândă copiii și să aibă grijă de țara noastră. Să ne asigure siguranța zilei de mâine Aici a învățat ea. Aici este școala. Sunt emoții mari. Sunt la școală, unde trebuia să fie și ea”, au spus părinții Alexandrei Măceșanu.

fara descriere

Chiar dacă au votat cu o mare speranță în suflet, părinții Alexandrei sunt realiști și spun că nu s-a schimbat nimic de când a început să fie mediatizat cazul dispariției fetei lor.

„Nu cred că s-a schimbat nimic. În fiecare zi mai apare ceva – ba copii dispăruți, ba fete violate.Da, am lacrimi în ochi, nu pot să mă abțin când e vorba de Alexandra”, a spus mama Alexandrei.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate