Tolănită pe limuzina de 100.000 de euro, fiica sexy a lui Sile Cămătaru a mai făcut o aroganţă: „Eu fac regulile doar pentru satisfacția de a le încălca mai târziu”

Fiica sexy a lui Sile Cămătaru are o limuzină de 100.000 de euro, cumpărată recent.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fata sile camataru

Fiica sexy a lui Sile Cămătaru are o limuzină de 100.000 de euro, un superb Mercedes alb pe care Rebecca şi soţul ei, Ninel Moxu, l-au cumpărat toamna trecută. Recent, Rebecca s-a fotografiat sprijinindu-se de limuzină, în parcarea subterană a unui mall.

Citeste si: Fata sexy a lui Sile Cămătaru, vacanță de vis la Poiana Brașov FOTO

Citeste si: Adrian Corduneanu și-a pregătit pentru colindători teancul de hârtii de 500 de euro! FOTO

Citeste si: Nuțu Cămătaru, imagini rare: cum dresează un armăsar de rasă și îl face să-i răspundă la comenzi | VIDEO EXCLUSIV

“Eu fac regulile doar pentru satisfacția de a le încalca mai târziu”, a postat fiica lui Sile Cămătaru. Acum câteva luni, după ce achiziţionase maşina, Rebecca a pus haina de blană pe capota acesteia, dând senzaţia că o şterge de praf. (vezi ce cărţi citeşte Sile Cămătaru în puşcărie)

sile camataru

Fiica sexy a lui Sile Cămătaru are o limuzină de 100.000 de euro. Rebecca arată bine în costum de baie

Rebecca are sute de admiratori pe paginile de socializare, acolo unde fiica lui Sile Cămătaru adună sute de like-uri, mai ales la fotografiile în costum de baie sau în ţinute sexy.

Tatăl Rebeccăi se află la închisoare de la finalul lui 2017, Sile Cămătaru fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate