Tolea Ciumac se pensionează dacă ia bătaie din nou de la Rambo: ”Mă apuc de crescut porci”

Tolea Ciumac este obsedat de revanșa cu ”Rambo” Lambagiu. Luptătorul spune că dacă nu îl bate nici în gala din martie, se lasă de sport.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Tolea Ciumac recunoaște că de când a fost învins de Rambo, care are cu 45 de kilograme și 20 cm mai puțin, a devenit obsedat de adversarul lui. Cei doi se vor întâlni din nou în ring pe 5 martie, la Arad, iar Tolea spune că se va apuca de crecut porci dacă pierde din nou.

fara descriere

”Toată ziua, numai la Rambo mă gândesc. De atunci și până acum, numai Rambo, nu-mi dă pace să dorm... O să fie un meci adevărat... Mă culc cu Rambo în gând, mă trezesc cu el în gând, mi-a crescu barbă de când am luat bătaie și am zis că nu o rad până nu-l bat pe Rambo. Dacă și acum iau bătaie, nu mai am ce căuta în sportul ăsta.

Citeste si: Povestea impresionantă a lui Rambo, "măcelarul lui Tolea"! Trăiește într-o casă din chirpici, la 14 ani muncea pe șantier și acum se bate pentru a-și ajuta familia

Citeste si: Coşmar fără sfârşit pentru Magda Ciumac! La 10 luni după ce i-a murit mama, este din nou în doliu: „Mătușa care mi-a oferit multe bucurii”

Citeste si: Adrian ”Beleaua” Corduneanu s-a tras în poză cu Remy Bonjansky! Cei doi au urmărit împreună înfrângerea lui Tolea

În primul meci am venit nepregătit, n-am crezut că va fi un meci atât de greu pentru mine, mă refer la condiția fizică. Pe mine asta m-a omorât, condiția fizică. Acum sunt mult mai pregătit, va fi alt meci. Dar dacă mă mai bate și acum, mă apuc să cresc porci”, a declarat Tolea pentru Dynamite Fighting.

Rambo: ”Să se țină de promisiune și să se lase”

fara descriere

De cealaltă parte, Florin ”Rambo” Lambagiu spune că îl va bate din nou pe Tolea și că îi va pune astfel capăt carierei.

”Cred că va fi ca în primul meci, dacă nu mai rău pentru el. Eu o să mă țin de promisiune să-l bat și el să se țină de promisiune să se retragă”, a spus Rambo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate