Tolea Ciumac se pensionează dacă ia bătaie din nou de la Rambo: ”Mă apuc de crescut porci”

Tolea Ciumac este obsedat de revanșa cu ”Rambo” Lambagiu. Luptătorul spune că dacă nu îl bate nici în gala din martie, se lasă de sport.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Tolea Ciumac recunoaște că de când a fost învins de Rambo, care are cu 45 de kilograme și 20 cm mai puțin, a devenit obsedat de adversarul lui. Cei doi se vor întâlni din nou în ring pe 5 martie, la Arad, iar Tolea spune că se va apuca de crecut porci dacă pierde din nou.

”Toată ziua, numai la Rambo mă gândesc. De atunci și până acum, numai Rambo, nu-mi dă pace să dorm... O să fie un meci adevărat... Mă culc cu Rambo în gând, mă trezesc cu el în gând, mi-a crescu barbă de când am luat bătaie și am zis că nu o rad până nu-l bat pe Rambo. Dacă și acum iau bătaie, nu mai am ce căuta în sportul ăsta.

Citeste si: Planul de redresare UE. Viktor Orban, către Merkel: Ce îmi ceri tu, Angela, este suicid! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Povestea impresionantă a lui Rambo, "măcelarul lui Tolea"! Trăiește într-o casă din chirpici, la 14 ani muncea pe șantier și acum se bate pentru a-și ajuta familia

Citeste si: Coşmar fără sfârşit pentru Magda Ciumac! La 10 luni după ce i-a murit mama, este din nou în doliu: „Mătușa care mi-a oferit multe bucurii”

Citeste si: Adrian ”Beleaua” Corduneanu s-a tras în poză cu Remy Bonjansky! Cei doi au urmărit împreună înfrângerea lui Tolea

În primul meci am venit nepregătit, n-am crezut că va fi un meci atât de greu pentru mine, mă refer la condiția fizică. Pe mine asta m-a omorât, condiția fizică. Acum sunt mult mai pregătit, va fi alt meci. Dar dacă mă mai bate și acum, mă apuc să cresc porci”, a declarat Tolea pentru Dynamite Fighting.

Rambo: ”Să se țină de promisiune și să se lase”

De cealaltă parte, Florin ”Rambo” Lambagiu spune că îl va bate din nou pe Tolea și că îi va pune astfel capăt carierei.

”Cred că va fi ca în primul meci, dacă nu mai rău pentru el. Eu o să mă țin de promisiune să-l bat și el să se țină de promisiune să se retragă”, a spus Rambo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE

Atenție mare! Câtă cafea ai voie să bei pe zi? Mai multă îți distruge sistemul imunitar! Specialiștii avertizează

Soția lui Tolea, în lacrimi! Condamnat la închisoare, luptătorul a plecat singur în Japonia! FOTO

Vremuri grele pentru Tolea Ciumac! Pe 30 mai, luptătorul va afla de la judecători dacă va face închisoare pentru ”constituirea de grup infracțional organizat” | EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies