Toleranţă zero pentru comercianţii aflaţi în ilegalitate din sectorul 4

Din dispoziţia Primarului Cristian Popescu -Piedone, Duminică, azi, Serviciul Inspecţie Comercială din cadrul Direcţiei Poliţie Locală Sector 4 a întreprins un amplu control în zona bd. Unirii - Splaiul Independenţei.

novalue
Autor: Mihai Dragan

Demersul Edilului vizează respectarea normelor care impun un comerţ legal si civilizat, în special în măsura în care numeroşi cetăţeni- rezidenţi ai zonei s-au adresat Primăriei Sectorului 4, semnalând faptul că vânzătorii care îşi desfăşoară activitatea în perimetrul respectiv perturbă traficul pietonal, blocând trotuarele şi oferind  spre vânzare mărfuri de o calitate cel puţin îndoielnică.

Verificările au relevat faptul că aceştia încercau să comercializeze orice altceva, mai puţin ceea ce li se permitea prin autorizaţia de funcţionare.

Mai precis, în loc de ornamente şi cadouri specifice Sărbătorilor de Iarnă, aceştia expuneau o întreagă gamă de produse textile, inclusiv lenjerie intima.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Totodată, autorizaţiile temporare de funcţionare, valabile strict pentru perioada Craciunului şi a Anului Nou, erau eliberate de Autoritatea Locală a Sectorului 5, deşi respectivii işi desfăşurau activitatea pe raza administrativ- teritorială a Sectorului 4.

În consecinţă, odată cu decizia Primarului Cristian Popescu -Piedone, care a dispus aplicarea sancţiunilor ce se impun, cât şi intrarea în legalitate, poliţiştii locali au aplicat 27 de amenzi totalizând 67.500 lei.

„Verificările vor continua în toată perioada următoare, astfel încât, toţi cei care nu respectă reglementările legale în viguare vor fi prompt identificaţi şi amendaţi, până când vor înţelege că pe raza Sectorului 4 nu vom tolera abateri de la practicarea unui comerţ civilizat.”

(Cristian Popescu- Piedone, Primarul Sectorului 4)

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul infecționist Florin Roșu, avertisment pentru următorul val al pandemiei: „Cu două doze de vaccin nu vom putea evita valul 5”

Ce sunt protezele dentare și cum trebuie să le întreținem ne spune Mihăilă Vlad Costin, medic stomatolog: „Indiferent cu ce patologie vine pacientul există o soluție”

Ce trebuie să aibă toți șoferii în portbagaj?! În caz contrar aceștia riscă o amendă usturătoare de până la 3.000 de lei!

Laurenţiu Reghecampf, criticat de fosta soţie: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui”

Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă lege

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies