Tolgahan Sayisman, cel mai ravnit burlac milionar turc vine in Romania! Actorul principal dintr-un serial de mare succes are planuri de afaceri cu un cunoscut medic estetician din tara noastra!

Tolgahan Sayisman, celebrul actor turc ce a facut milione de euro in urma rolurilor din serialele tv: "Lale Dervi""Esir Kalpler”, “Macolar” şi “Dicle”, seriale de succes din Turcia, dar si in filmele “Ask Tutulmasi”, “AskGeliyorum Demez” "Surgun" si recent in “ElvedaRumeli” va ajunge in Romania, azi, pentru a fi premiat in cadrul Evenimentului "Celebrity Awards - Gala de decernare a premiilor Superkombat", motiv suficient pentru romancele singure sa-si faca sperante ca ii vor cuceri inima.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereActorul turc a dat iama si in inimile romancelorfara descriereConduce un Ferrari de 350.000 de euroTolgahan este cel mai ravnit burlac din Istanbul, cu o avere considerabila estimata la cateva milioane de euro. Printre hobby-urile lui  Sayisman se numara masinile de lux şi fotbalul, conduce  un Ferrari de 350.000 de euro si este un sustinator infocat al echipei de fotbal Fenerbahce.

fara descriereVa face afaceri cu KasemCe nu stie nimeni este ca actorul vine in Bucuresti si in interes de afaceri. El vrea sa colaboreze cu medicul Kasem Abu Bakr in domeniul serviciilor de medicina estetica la noua lui clinica de specialitate din Turcia, dupa ce a aflat ca o serie de staruri de la Hollywood si-au "reparat" fata la el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate