Tom Ford: "Bărbaţii ar trebui să se machieze fără să le fie ruşine"

Creatorul de modă Tom Ford consideră că bărbaţilor nu ar trebui să le fie ruşine să poarte machiaj, dacă astfel îşi îmbunătăţesc aspectul fizic şi îşi fortifică încrederea în ei înşişi.

Distribuie pe:

fara descriereDesignerul american speră ca noua sa gamă de îngrijire a pielii pentru bărbaţi să spargă tabuurile şi să încurajeze oamenii să facă tot ce le stă în putinţă pentru a arăta bine, fără teama că masculinitatea lor ar putea fi compromisă, informează contactmusic.com.

"Dacă eşti la Oscar, nu există niciun bărbat pe covorul roşu care să nu poarte machiaj. Majoritatea actorilor heterosexuali pe care îi cunosc s-au obişnuit destul de repede cu acest lucru (să poarte machiaj, n.r.). Chiar şi când ies în viaţa reală folosesc puţin autobronzant. Îşi vopsesc sprâncenele, îşi vopsesc genele - ei ştiu trucurile",
a declarat Tom Ford pentru revista GQ din Marea Britanie.

"Dar ei nu vorbesc despre acest lucru, deoarece cred că mulţi bărbaţi confundă ideea de a arăta bine cu ceva specific femeiesc. Dacă folosesc puţin fond de ten pentru a acoperi capilarele sparte sau un coş, asta nu înseamnă că încerc să arăt ca o femeie. Nu este nicio ruşine în a dori să arăţi cât mai bine", a mai spus acesta.

Tom Ford spune că produsele sale - la care a lucrat timp de şase ani - sunt simplu de folosit şi pot face diferenţa în ceea ce priveşte stima de sine.

"Îngrijirea pielii este ceva ce mă preocupă şi (...) a fost întotdeauna foarte importantă pentru mine. Ritualul meu de îngrijire a pielii este foarte simplu şi direct. Surprinzător, nu-mi place prea multă agitaţie", a spus designerul.

"Produsele mele sunt create pentru a te face să arăţi şi să te simţi bine. Cred că sunt foarte mulţi bărbaţi care vor şi au nevoie de acest tip de produse", a mai spus acesta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate