Vedete

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, zilele trecute, intr-un local in care a cantat alaturi de baietii de la Pacifica,Teo Boar si Vlady Cnejevici.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!icon photo

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, de Valentine’s Day! Indragitul artist a ridicat sala in picioare la spectacolul la care a cantat alaturi de cei de la Pacifica,Teo Boar si Vlady Cnejevici, dar si de Leo Iorga.

Toni Seicarescu (50 de ani) e implinit si fericit langa partenera lui care l-a facut, la inceputul anului trecut, tatic pentru a treia oara. Artistul are o relatie speciala cu copiii lui, dar si cu femeia care il face fericit. De Valentine’s Day, Toni nu putea sa-si lase jumatatea singura acasa, probabil, asa ca a luat-o cu el, la concertul pe care il avea de sustinut. Femeia a venit insotita si de copilasul lor in varsta de un an care a ras, a dansat si s-a bucurat sa-si vada tatal celebru pe scena.

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert si pentru ca ora evenimentului nu era tarzie. Toni colaboreaza extraordinar, se pare, cu baietii de la Pacifica. In cadrul spectacolului, el a interpretat si piese pe care le-a cantat alaturi de Iris si Directia 5. In toamna lui 2012, cand Cristi Minculescu a parasit trupa Iris, la scurt timp cel care i-a luat locul a fost Toni Seicarescu. El n-a rezistat in trupa insa decat cateva luni. Mai exact, in vara lui 2013, Toni a incheiat colaborarea cu Iris de comun acord, dupa cum declara atunci. Ulterior insa, s-a scris ca acestia s-au despartit cu scandal. Carcotasii spuneau ca Toni a fost data afara din trupa pentru era arogant, avea pretentii financiare mari si ar fi avut si probleme cu alcoolul. Despre “aroganta” lui, ar fi vorbit si Nelu Dumitrescu la un moment dat.

 

"Cand Bittman a fost bolnav, a facut o gluma, spunand ca il lasa pe Seicarescu in locul lui, la Holograf. Toni a crezut si de atunci si-a luat-o in cap. Baiatul a innebunit, s-a crezut cel mai tare din parcare si nu a mai ascultat de nimeni. Il cunosc pe Bittman, a facut misto! In capul lui Toni a intervenit faptul ca noi am avea nevoie de el si nu ne-am mai inteles sub nicio forma. Grandomania l-a indepartat de noi. Pana atunci ma asculta, ne intelegeam perfect. Nu ii vorbeam din postura de sef al lui, ci ii explicam regulile formatiei", a povestit tobosarul de la Iris, Nelu Dimitrescu pentru ziarulring.ro, la vremea respectiva.

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, acesta fiind in grija partenerei artistului

La finalul lui 2013, Toni s-a intors la Directia 5 cu care a colaborat o buna perioada, mai exact pana in vara anului trecut. De atunci artistul cant ape cont propriu si mai are colaborari cu diverse trupe celebre. Acest lucru ii prieste de minune se pare, caci facandu-si singur programul, artistul are mai mult timp sa petreaca cu familia. De Valentine’s Day, Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, lucru pe care-l face probabil cu fiecare ocazie, atunci cand are spectacol in Bucuresti.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune