Top 10 cele mai potrivite rase de pisici pentru copii

Stiri

Top 10 cele mai potrivite rase de pisici pentru copii

Stim foarte bine ca un copil care creste alaturi de un animal de companie, de dezvolta altfel. Astfel, el devine mai responsabil, mai grijuliu si mai rabdator. In acelasi timp, copilul are un companion de joaca tot timpul. Ce si-ar putea dori mai mult?

Insa este foarte important ca atunci cand ne decidem ce animalut sa adoptam, sa tinem cont daca acesta de potriveste vietii de familie, cu mult zgomot si agitatie si daca va face fata copilasului care va avea tendinta sa traga de pufos sau sa il stranga tare in brate. Iar daca te-ai gandit sa adopti o pisicuta, noi iti recomandam sa alegi una din aceasta lista cu cele mai potrivite rase de pisici pentru copii.
Iata de ce:

 

1. Pisica Abyssiniana
 
Abyssiniana este una dintre cele mai loiale, afectuoase si jucause pisicute. Sunt foarte active, ceea ce le face un companion perfect pentru copiii energici. Ii place viata de familie, fiind dependenta de mangaierile omuletilor. De asemenea, este si foarte inteligenta, putand fi chiar dresata.
Mai multe despre aceasta rasa poti afla aici: Abyssiniana – pisicuta cu care nu te vei plictisi niciodata. Iata de ce!
 
2. Pisica Main Coon
 
Main Coon este recunoscuta pentru dimensiunile ei, fiind cea mai mare rasa de pisici domestice. In acelasi timp, este o pisica orientata spre oameni, prietenoasa si iubitoare. De asemenea, are un nivel ridicat de inteligenta, ceea ce o face un insotitor excelent, fiind usor de antrenat.
Uneori se poate comporta chiar ca un catelus, obinuind sa se plimbe dupa omuletii ei prin casa si sa raspunda imediat cand este chemata.
 
Citeste continuarea AICI.