Top 10 motive din cauza carora nu dormim bine cu partenerul

Fiecare partener din cuplu pierde, in medie, 90 de minute de somn in fiecare saptamana din cauza sforaitului celuilalt, a foielii in pat sau altor activităţi deranjante, dar greu de evitat pentru cei care le savarsesc.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereUn studiu efectuat pe aproximativ 2.000 de cupluri din Marea Britanie arata ca, in medie, fiecare pierde 90 de minute de somn pe saptamana, deranjat fiind de partener.

Poate cateva zeci de minute pe saptamana nu par atat de mult, insa daca ne gandim la cuplurile casatorite de peste 20 de ani, ei bine, aceste minute pierdute de somn se aduna si pot afecta relatia.

„Deranjul fiecaruia in momentul in care se pune in pat sa adoarma este o problema cu adevarat serioasa. Daca ignori acest lucru inseamna ca-ti scazi voluntar calitatea somnului si permiti nivelului de stres in organism sa creasca, slabindu-ti concomitent imunitatea. O imunitate scazuta favorizeaza aparitia mai multor boli. Iar daca ne gandim la cuplurile casatorite de mai bine de 20 de ani care dorm impreuna de cel putin doua decenii, situatia se agraveaza in mod serios”, a explica Corinne Sweet, psiholog relational, pentru Daily Mail.

CITESTE MAI MULTE PE LYLA.RO


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate